Oho! Juuri saamamme tiedon mukaan nähdään meillä ensi talvena meille oma Solsidan, kun tästä rakastetusta komediasarjasta aletaan kesällä kuvata Onnela-sarjaa. Sarjan pääosissa ovat näyttelijät Eero RitalaElena LeevePekka StrangAnna-Maija TuokkoSanttu Karvonen ja Pirjo Heikkilä.  Kymmenosaisen sarjan tapahtumat sijoittuvat Porvooseen, sen kuvitteelliseen Poutaniemen kaupunginosaan.

Sarjan tilanneen MTV:n tiedotteen mukaan Onnelan ensiesitys nähdään suoratoistopalvelu C Moressa tulevana talvena ja myöhemmin myös MTV:llä ja Katsomossa. Kaikki tähän mennessä ilmestyneet Solsidanin viisi tuotantokautta ovat katsottavissa C Moressa. Kolmannen kaudet jaksot pyörivät tällä hetkellä MTV3-kanavalla sekä Katsomossa.

Sarjan tarkemmasta esitysajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Jää nähtäväksi, kuinka tarkasti nämä Onnelan pariskunnat vastaavat alkuperäisen Solsidanin henkilöhahmoja.

Ovatko Markus ja Mette Aalto (Pekka Strang ja Anna-Maija Tuokko Fredde Mickan Schiller?

Sukunimipolitiikan puolesta Antti Hyvärinen (Eero Ritala) ja Saara Mäkinen (Elena Leeve) voisivat olla Alex Löfström 
Anna Svensson.

Nää Jorma Kemppainen (Santtu Karvonen) Titta Kemppainen (Pirjo Heikkilä) ovat todennäköisesti sarjassa ärsyttävän hupaisat Ove ja Annette Sundberg.

Itse olisin jostain syystä nähnyt Suomen Solsidanin ennemmin Espoossa, mutta jään Solsidan-fanina mielenkiinnolla odottamaan Onnelaa.

kuvat: MTV

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat