Katsoin kerralla kaksi jaksoa uudesta Bachelor Suomi -kaudesta. Voin kai lukeutua jonkunasteiseksi ohjelman faniksi, sillä olen katsonut käytännössä ohjelman kaikki kaudet. 

Kaikenlaista hiihtäjää ja etsijää on ohjelman historiassa nähty, mutta huomaan joka kerta viehättyväni tyypeistä, jotka uskaltavat olla myös hiljaisina, arkoina tai omituisinakin omia itsejään. Toki tämä pätee vain, jos henkilö on kutakuinkin tasapainoinen ja toisia ihmisiä kunnioittava henkilö.

Tämän kauden poikamies, eli Joni Lindlöf, on meikäläisen mielestä ohjelman kotimaisen historian kuumin tapaus. Nallekarhumaisen komea, karismaattinen, eikä kuitenkaan ylimielinen. Hän tuntuu aidosti etsivän kumppania. Ja ei yhtään haittaa, että Bachelorilla on jääkiekkoilijan kroppa ja hän sattuu puhumaan suomen seksikkäintä murretta. Kyllä, tampere it is!

Verrattuna viime kauteen ilahduin, että tällä kertaa poikamies etsii vahvaa ja määrätietoista naista, ei pelkkää kotikokkia.

Ymmärrän hyvin kotisohvalta, että naisten ihastus tuntuu nyt vatsanpohjissa asti. Jo toisessa jaksossa muutamat treffeille pääsijät kikattelevat Jonin edessä kuin pikkutytöt ja ihastuneimpien puolesta vallan huolestun, osaavatko he olla lainkaan omia itsejään Bachelorin (+kameroiden) edessä? 

Aitous julkisuudessa - ihan kuten ihmissuhteissa yleensä - on minusta lopulta tärkeintä. Kaikki muu päälleliimattu esittäminen tai starailu paljastuu nimittäin joka tapauksessa jossain vaiheessa, joten tämmösessä tv-hommassa siihen ei kannattaisi alkuunkaan lähteä. Varsinkin, jos etsii oikeasti ihmissuhdetta.

Tämän kauden Bachelor- Jonista tekee hurmaavan juuri se, että hän ei ainakaan alkujaksoissa tunnu esittävän mitään parempaa tai romanttisempaa mitä on.

Joku katsoja saattoi vaivaantua ensikohtaamisissa, kun Joni ei keksinyt muuta sanottavaa kuin en osaa edes nyt sanoa mitään, mutta minusta se oli paljon sympaattisempaa kuin imelät, ulkoa opetellut korulauseet. Varsinkin jos jannu ei niitä siviilissä käytännössä edes harrasta.

Siitä pisteet Jonille.

" Ihastuneimpien puolesta huolestun, osaavatko he olla lainkaan omia itsejään Bachelorin edessä?"

Bachelorilla on kuitenkin aina formaatissa etulyöntiasema, jossa on enemmän tilaa, aikaa ja asemaa olla oma hurmaava itsensä. Toisin on daameilla, joilla tosiaan muutamilla vahvan naisen roolia vetäneillä epävarmuus alkaa puskea pintaan jo toisessa jaksossa. 

Formaatti on sellainen, että siinä väistämättäkin hyväitsetuntoiset pärjäävät. Epävarmuus näkyy ohjelmassa tällakin kaudella luulin, että olet jo unohtanut minut kokonaan -ruikutuksilla, joihin kukin Bachelor on suhtautunut omalla tavallaan; toisia se ärsyttää, toisista se osoittaa kiintymystä.

Toisaalta sekin on uskallusta olla oma itsensä. Jää nähtäväksi, miten se vetoaa tämän vuoden unelmien poikamieheen.

 

Bachelor Suomi tiistaisin klo 21 Livillä

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat