Sen jälkeen, kun aloin katsoa Skamia, olen yrittänyt opetella myös norjaa. Skamin tähdistä on ollut yllättävän vähän isompia henkilöhaastatteluja. Myös osan sarjan näyttelijöiden Instagram-tilit päivittyvät harvakseltaan. Esimerkiksi Nooraa näyttelevä Josefine Pettersen on lataillut Instagramiinsa lähinnä kuvia ystävistään. Naisella on Instassa siltikin jo mukavat 1,1 miljoonaa seuraajaa. Kuvien perusteella Josefine vaikuttaa yhtä vaatimattomalta ja maanläheiseltä kuin Noorakin.

Vai haluaakohan mieleni vain alkaa sotkemaan faktaa ja fiktiota?

Tällä sujuvalla norjallani löysin myös haastattelun, joka selventää, miksi Williamia näyttelevää Thomas Hayesia ei nähty edes vilaukselta sarjan kolmannella kaudella. Kaksikymppinen näyttelijä haluaa keskittyä elokuvauraansa ja muihin näyttelijän töihin. Toisessa haastattelussa hän antaa ymmärtää, että ei ole kovin innostunut Skamin kautta tulleesta julkisuudesta. 

Että höh.

Myös Skamin Facebook-sivulla arvuutellaan, kuka on neljännen kauden päätähti. William ei ole mukana roolihahmojen valikossa.

Joudummeko siis heittämään kokonaan hyvästit Williamin ja Nooran tarinalle?

 

Neljäs kausi, ala jo!

Lue myös Maanantain vaate: SKAM-paita

Kommentit (3)

Emilia S.
Liittynyt14.12.2016

Totta! Ja neljännen kauden päähenkilö on Sana. Ainakin insertti näytti siltä, että Wiiliamia ei tällä kaudella näy :(

cca
2/3 | 

William lähti lopullisesti, harimittaa kyllä kovasti. Oli yksi minun lemppareistani, Mutta suomeen tulee 15.4.2017 yleen 4 kausi jossa Sana on päähenkilö <3 harmillisesti kausi on sarjan viimeinen. noh.. ainakin pidän Sanasta joten tulee varmasti mielenkiintoinen kausi. Ärsyttää vaan toi että William lähti ja että sarja loppuu näin lyheen, edes Vildesta tai kummastakaan Crhisistä ei tehty sitä kautta.. (Crhis (se poika siis) kuuluu myös lemmppareihini) noh, odotan siis innolla neljännettä kautta.. tottakai harmillisin melin koska se tietää sarjan loppua.. mutta ei tästä voisi enään huonommaksi mennä.. koska olin ja olen edelleen sitä mieltä että William on/oli paras ja että hän ja Noora olivat ihana pari. pomppaili tää mun teksti vähän sinne tänne mutta jaa =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat

Instagram