Carrie ja Mr Big astelemassa Pariisin katuja. Kalenterin ensimmäinen tyhjä sivu. Suosikkisarjasi uuden kauden alkusävelet. Ensimmäinen aamu uudessa kodissa. Kaksi viivaa valkoisessa tikussa.

Matka, jolle kuitenkin lähdit.

Rutiineja rakastavaksi ihmiseksi pidän vähän liikaa uusista aluista, sellaisista ihmisen kokoisista. Vuoden alussa uusi, ja sen tuoma muutos tuntuu enemmän mahdolliselta, kun uusi vuosilukema on konkreettisesti totta. 

RIP David Bowie – ja moni muu.
RIP David Bowie – ja moni muu.

 

Jokainen meistä tietää, että harvoin uusi alku on lopulta elämää suurempaa. Harva valaistuu hetkessä, ja uudesta tulee pian tuttua, kun vanha arki sekoittuu uuteen. 

Mutta muutoksen mahdollisuus tuo toivoa. Ja ilman toivoa elämässä on vaikea nähdä mitään hyvää. Ja lopulta juuri muutos, tai sen mahdollisuus, taitaa tehdä elämästä kiehtovaa.

Kun palasin viime huhtikuussa elämäni viimeiseltä äitiyslomalta ajattelin olevani uuden alussa.

Sitten sain tarjouksen, josta en voinut kieltäytyä. Ei sillä, että vanhassa ei olisi ollut kaikki enemmän kuin hyvin, mutta minulle tuli vahva tunne, että oli aika mennä eteenpäin.

Viisi vuotta Kuplia by Emilia S. -bloggarina on tältä erää historiaa ja nyt olen täällä! Uudella nimellä ja taatusti Suomen hulvattomimman ja koskettavimman naistenlehden bloggarina ja lehden Radalla-palstan toimittajana. Olen innoissani, mutta myös niin peloissani, että olen onnistunut narskuttelemaan ikeneni männäöinä verille.

Entä jos mokaan? Mitä jos siirtoni olikin väärä?

Lähtökuopissa iskevät usein myös pelot. Onneksi on vihdoin toiminnan aika.

Sivuraiteilla-blogi jatkaa viihteen ilmiöiden ja ihmisten käsittelemistä siitä mihin Radalla-palsta jää. Ihan elämääkin täällä eletään – usein viihteellisestä näkökulmasta. 

Ei liian vakavasti, mutta sopivasti tosissaan.

Se olisi muuten hyvä motto alkaneelle vuodelle.

Tervetuloa mukaan!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat

Instagram