Vitsi, miten ilahduinkaan, kun Gina Tricot oli säästänyt minulle yhden oikeankokoisen SKAM-paidan. Rekissä kaupan puolella roikkui vielä toinenkin omaa kokoani oleva paita, joka oli myös ihan pakko ostaa

TEAM WILLIAM -paita on vielä korkkaamatta.
TEAM WILLIAM -paita on vielä korkkaamatta.

Vaikka pyrin oikeasti välttämään turhia ostoksia, niin kyllä tämmönen pieni asia kun uusi, kympin maksanut paita piristää kummasti päivää. Jotenkin maanantaikaan ei tunnu yhtään maanantailta, kun voi painaa ihan Noorana kylillä.

Ja sinä onnekas, joka et ole katsonut vielä SKAMia. Jaksot nähtävissä YLE Areenassa täällä. Varaudu unohtamaan muu elämä muutamaksi vuorokaudeksi.

Energistä viikkoa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat