*merkityt on saatu kaupallisina yhteistöinä

Linnan juhlat alkaa olla viimeisiä printtejä myöten taputeltu. Kiitos vielä Me Naiset, kun päästitte minut edustamaan teitä vuoden kiireisimmälle työkeikalle.

Tänä vuonna vieraita oli juhlavuoden kunniaksi tavallista enemmän, eikä meikäläinen päässyt todellakaan paukuttelemaan ennen virallista haastatteluaikaa henkseleitä. Vuosi sitten olin varttia ennen haastisajan loppumista tehnyt kaikki tarvittavat haastattelut, nyt tein Alman haastiksen kolme minuuttia vaille virallisen haastisajan loppumista. Koko illan aikana en nähnyt muun muassa Jari Litmasta, Lasse Pöystiä tai Paula Koivuniemeä. Ja kiertelimme kuvaajan kanssa viimeisen puoli tuntia puoljuoksua Linnaa piilosoppeja myöten.

Onneksi iltaan mahtui myös monta kiinnostavaa ja hauskaa kohtaamista! Linnassa ihmiset ovat aina superhyvällä tuulella, loppuiltaa kohten meno on jopa paikoin riehakasta. Enkä ihmettele! Kippistämme aina urakan lopuksi kollegoiden kanssa boolilasillisella ja sen vahvuuden kyllä tuntee, varsinkin kun vetäisee sen tyhjään vatsaan. Linnan tarjottavat näyttivät herkullisilta, mutta lopulta söin vain kaksi lohesta tehtyä cocktail-palaa. 

Olen tuolla kuitenkin töissä, joten varsinainen haastiaika on käytettävä olennaiseen. Muutaman otoksen olin ehtinyt napata puhelimen muistiin.

 


Otan joka vuosi Linnasta yhden selfien. Minä ja illan selfie-kuningatar Alma illan haastiurakan jälkeen, joka vaatii kärsivällisyyttä myös vierailta.
Otan joka vuosi Linnasta yhden selfien. Minä ja illan selfie-kuningatar Alma illan haastiurakan jälkeen, joka vaatii kärsivällisyyttä myös vierailta.

Keikka vaatii myös paljon etukäteisvalmistelua ja puvun kanssa minulla tulee joka vuosi kiire. Tänä vuonna hain puvun Meslewiltä. Soitin sinne muutama viikko ennen juhlia ja muutama kokoiseni uniikkipuku oli vielä tarjolla, joten tein täsmäiskun liikkeeseen reilu viikko ennen juhlia. Olin toivonut juhlan henkeen sopivaa tummansinistä pukua - ja sen myös sain. Olin tyytyväinen, että puku sopi viime vuosina hieman pehmentyneelle vartalolleni ja kaulalle kirjailtu koristelu toi pukuun kivan lisäjipon.

Vaikka olenkin juhlissa vain töissä, niin istuva puku ja lookki tuo itsevarmuutta. Minut on käytännössä aina meikannut ja kammannut Linnaan ihana Tiina Lehmusvyöry, jonka kanssa rupattelu on päivän ainoa hetki, jolloin voin vähän huokaista.

Tänä vuonna minulla oli toista kertaa elämässäni hiustenpidennykset, jotka kävin laittamassa Linnaa varten jo ennen kauden ensimmäisiä pikkujouluja Maija Kerisalmen perustamassa Studio Nominassa Tampereella. Hyvälaatuiset hiustenpidennykset tilattiin Ribella by Jasmine -verkkokaupasta ja ne tulivat tilauksesta kahden päivän kuluttua jo kotipostiin. Hiukset kiinnitettiin teipeillä ja ne ovat pysyneet hyvässä kunnossa.

Studio Nominassa minulle laitettiin hiustenpidennykset sekä pikkujoulukiharat, jotka halusin myös Linnaan.
Studio Nominassa minulle laitettiin hiustenpidennykset sekä pikkujoulukiharat, jotka halusin myös Linnaan.

Kävin vuosi sitten ennen juhlia Järvenpäässä Vita Liberata suihkurusketuksessa Dazzling Beaty Studiolla ja varasin sinne taas ajan juhlia edeltävälle aamulle. Kevyt rusketus on mielestäni paras jippo iltapukujuhliin näin keskellä talvea.

Samassa liikkeesä Juliana taituroi minulle hopeiset geelilakatut kynnet, jotka sopivat koruihin ja hopeiseen iltalaukkuun. Tämä oli ensimmäinen geelilakkaukseni, mutta ei viimeinen. Rakennekynnet ovat meikäläiselle vähän vaikeat, joten varmasti silloin tällöin tulen jatkossakin geelilakkauttamaan kynteni varmasti isompiin pilleisiin.

Lakkaus on nyt kolmen päivän jälkeen vielä alkuperäisessä kuosissa.

Jos oon niinku juhlien alkuun näin, niin ehkä lookki pysyy kasassa?
Jos oon niinku juhlien alkuun näin, niin ehkä lookki pysyy kasassa?

Että sellainen oli luonnollisen kauneuteni salaisuus tänä vuonna. Mitähän operaatioita homma vaatii kymmenen viikon kuluttua :D

Hilpeää viikonloppua kaikille!

 

Kommentit (3)

Vierailija
4/3 | 

Kun luin blogijuttusi kuntoilusta ja näin kuvasi kuntosalilla ajattelin, että wow, oot kaunis nainen!
En halua olla ilkeä, mutta tuollainen blondi hiustenpidennys, tekoripset, luomivärit sekä pinkit pissishuulet saavat sinut näyttämään lähinnä bimbolta. Tulee mieleen Tuksu. Eli stylisti vaihtoon, koska ihan oikeasti sinä olet juurikin luonnollisen kaunis nainen!

Emilia S.
Liittynyt14.12.2016
5/3 | 

Hih, juurikin naureskelin, kun testailin vaaleanpunaista iltapukua, että ompas aika blöndiä nyt! Mutta kyllä juhliin voi joskus kokeilla jotain ekstraa ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat