Tai no, ylläolevat parit saatoit jo nähdä, jos seurasit uutisointia gaalasta.

Itse olin gaalassa töissä, joten itse lähetyksen seuraaminen jäi vähemmälle.

Tänä vuonna Kultaisen Venlan lähetys oli aika tiukka paketti (1,5). Koska palkittuja haastateltavia saapui tasaisesti lehdistötilaan, ehdin katsoa varsinaisen lähetyksen tosiaan kunnolla vasta eilen illalla. Kokosin TOP5-paketin jutuista, joita et nähnyt televisiossa.

1. Kuvausseinäsometus

Täytyy sanoa, että vallan maltillisia somettajia ovat nämä meidän tv-tähtemme. Moni pyytää ottamaan omaan some-kanavaan aulan kuvausseinältä kuvan tai kuvaa, kun heitä kuvataan, mutta muuten kännykät pysyivät coktail-etkoilla laukuissa.

Maria Veitola (paras keskusteluohjelma) vastasi illan parhaista tuuletuksista.
Maria Veitola (paras keskusteluohjelma) vastasi illan parhaista tuuletuksista.

2. Humala-aste

On sekin varsin maltillinen, vaikka porukka onkin keskimäärin hilpeämmällä tuulella. Monella tv-porukalla oli ollut omat etkot ja muutama kävikin supattamassa sisääntullessa, että onkin nyt puheliaalla tuulella. Jatkoilla toki asia voi olla toisin, mutta punaisella matolla en ole nähnyt kenenkään ikinä hoipertelevan. 

3. Jännitys

Gaalajuontaminen näyttää aina niin luonnolliselta, että aina ei osaa ajatella, että juontajaa saattaa jännittää. "Aina jännittää mennä omien eteen, mutta koskaan ei ole jännittänyt näin paljon", illan juontaja Vappu Pimiä totesi kulisseissa. Mutta sehän meni jälleen oikein mallikkaasti!

 

Vallan säteilevät juontaja-ystävykset Anne Kukkohovi ja Tuija Pehkonen.
Vallan säteilevät juontaja-ystävykset Anne Kukkohovi ja Tuija Pehkonen.

4. Kellaripilleet

Oopperatalolla lehdistön työskentelytilat ovat kellarissa. Kontrasti tv-kameroiden, salamavalojen ja punaisen maton sykkeestä on aikamoinen, kun pystin voittanut tyyppi kiikutetaan lehdistön eteen kellariin, jossa tarjolla on kahvia ja limsaa. 

Täytyy sanoa, että tähän on itse vuosien aikana jo tottunut, mutta ehkä joillakin voittajilla ilmeet ovat nopeiden haastisten jälkeen olleet tässäkö tämä nyt oli -osastoa. Muistan yksi vuosi, kun Ketonen ja Myllyrinne voittohaastisten jälkeen katsoivat ympärilleen, nappasivat kahvikupit ja kippistivät niillä!

5) Painavat patsaat

Olen harvemmin vieraillut gaalojen jatkoilla, mutta muutamina kertoina kun olen sellaisille päätynyt, olen nähnyt lojuvia pystejä (enkä puhu nyt vain tästä kyseisestä gaalasta) ravintolan pöydillä ja baaritiskilläkin. Jaajo Linnonmaa tosin uskoi, että Kultainen Venla ei voi hukkua, sillä se on niin painava. Ja painava oli. Testasin itse.

Lupasin itselleni, että seuraavassa gaalassa (Urheilugaala 18.1) jätän pystien nostelun itse voittajille..

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat

Instagram