Haastattelin tammikuun Apu Terveys -lehteen Jethro Rostdetia.

Vaikka Jeti puhui omasta kolmekymmenen kilon laihdutusurakasta ja ennen kaikkea elämäntapamuutoksesta sellaisella huumorinkukalla, että en muista milloin olisin viimeksi nauranut haastattelutilanteessa niin paljon, niin kyllä herran sanoissa taitaa piillä totuuden jyvä.

Itse asiassa, Jetin ajatuksissa ja teoissa oli aika paljon samaa kuin myös onnistuneen elämäntapamuutoksen tehneen Jennyn meiningeissä, jotka otin vuoden alussa omaksi ohjenuorakseni. 

Nimittäin.. 

1. Jethrokin teki oman elämäntapamuutoksen ja siitä seuranneen painonpudostuksen hitaasti. 30 kiloa ovat tippuneet kahden vuoden aikana. 

2. Jeti teki myös arkeensa pieniä muutoksia hitaasti. Kertarysäyksen hänkin oli kokeillut monta kertaa - ja huonoksi havainnut.

3. Mitään totaalikieltoja herrakaan ei itselleen asettanut, paitsi sipsit.  "Ainoa sääntö sen lisäksi oli, että en syö niin perkeleesti, enkä ota rasvaisinta vaihtoehtoa."

4. Myös Jethro uskoo vanhanaikaiseen lautasmalliin, jonka mukaan hän syö mahdollisimman usein myös ravintoloissa.

5. Jethro uskoo, että unenlaadun parantuminen edisti hänellä painonpudostusta. Liikuntana hän suosii puolesta tunnista tuntiin kestäviä kävelylenkkejä. 

Jethron haastattelu oli hyvä muistutus minulle, että hitaasti hyvä tulee, vaikka kärsimätön luonteeni toki välillä huutelee, että voisi tulla nopeamminkin.

Laitan oman väliaikatiedot tännekin, kunhan selkeää edistystä on tapahtunut (millä mittarilla tahansa).

Energistä viikonloppua kaikille!

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat

Instagram