Kirjoitukset avainsanalla Yölintu

Olen sosiaalisessa mediassa huvittaneen ja ihastuttaneen kaksoisolentohaasteen kanssa auttamattoman myöhässä – tiedän! Tein kuvaparit jo perjantaina, mutta jäin pohtimaan julkkukuvien käyttöoikeuksia.. 

Vaikka haaste on harmiton, niin omat julkkiskuvaparit tuntuvat huijaukselle. Minun ei ole koskaan sanottu muistuttavan näistä ketään, ellen olen meikattu tai edes jotenkin laittautunut.

Toisaalta harvemmat kommentoivat kasvotusten ulkonäköä, jos se on vähemmän imarteleva. Lisäksi "toi muistuttaa Brad Pittiä" -leikki on meille tuttu työkeikoilta. Varsinkin ennen kun tilaisuudet olivat verkkaisempia, viihdytimme toisiamme huutelemalla nyt tuli Madonna ovelle

Joten menköön nyt nämäkin.

Kun Titanic-huuma oli vuonna 1998 kuumimmillaan, muutamat sanoivat, että muistutan Kate Winsletiä. Minulla oli tosin siihen maailman aikaan punaiset hiukset, kuten näyttelijälläkin. Olin toki tästä - erityisesti silloin suurena Leonardo DiCaprio -fanina hyvin otettu.

Kymmenisen vuotta sitten kuulin silloin tällöin, että muistutan Jennifer Anistonia. Jostain syystä kolmannen lapsen syntymän jälkeen, nämä vertaukset ovat loppuneet..

Viime vuosina olen kuullut (ehkä 2-3) kertaa, että muistutat sitä toisen näyttelijän puolisoa. Tyypit ovat tarkoittaneet Blake Livelyä.

Tänä aamuna, kun vein lapsen päiväkotiin, peilistä katsoi kuitenkin lähinnä Putouksen Yölintu.

kuva MTV

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat

Instagram