Kirjoitukset avainsanalla Tammerfest

Silloin vuosia sitten, kun minulla oli tapana tehdä itselleni kuolemaan johtavia diagnooseja, arkisetkin illat lasten kanssa ylenivät eri sfääreihin, kun mietin kauhuissani, että ehkä en ole laittamassa heitä nukkumaan enää vuoden tai mahdollisesti viiden päästä. Jollain tavalla pidän tätä terveenä kiitollisuusharjoituksena yhä tänäkin päivänä, eikä aivoinfarkti vaikuttanut näihin kiitollisuushetkiin juurikaan.

Uskon, että jokainen meistä elää enemmän tai vähemmän menettämisen pelon kanssa, mutta vanhempana olo on välillä sen suhteen yhtä pakokauhua. Toisaalta myös ääretöntä kiitollisuutta siitä, mitä on - tai on ollut.

Kun sain viime vuonna kesäkuussa ”määrittämätön aivoinfarkti” -paperit ja tutkimukset lopetettiin, niin minulla nousi myös vahva elämänjano. Sairaalajakson ja kokeiden jälkeen tuntui ihmeelliseltä olla hengissä, iltaisin fiilistelin luontoa, joka on muuten kauneimmillaan juuri nyt. 

Kuten joka kesä, olin viime kesänäkin spotannut muutamia mahdollisuuksia juhlia aamuun. Viime kesänä oikeasti tein niin. Hörpin aamuseitselmältä veneellä lämmintä lonkeroa ja tunsin pakottavaa tarvetta puhua ventovieraiden kanssa elämästä. Ihan niin kuin joskus parikymppisenä!

Tammerfesteillä riekuin kolmen päivän juhlimisen jälkeen viimeisenä kaverini kanssa Ilonan narikassa. Toitotin varmaan rasittavuuteen asti mantraa, miten ihanaa ja ihmeellistä olla elossa!

Linnan juhlissa olin ensimmäistä kertaa jatkojen jatkoilla, enkä ole oikeastaan sen jälkeen ollut kertaakaan kunnolla juhlimassa, koska tilanne on ollut mikä on.

Koronakesältä nämä perinteiset juhlimispotit ovat peruttu. Toki muutama terassikierros on kavereiden kanssa lomalle sovittuna, mutta mitään supernollaamismahdollisuutta ei ole näköpiirissä. Itse en pidä vastuullisena humaltua lasten läsnäollessa, joten minun osalta mökkireissut ja kyläilyt kaveriperheille ovat viime vuosina jääneet yhteen lasilliseen. 

Toki pidän tätä myös kiinnostavana ihmiskokeena. Vaikka nollaankin noin kerran kahdessa kuukaudessa, enkä muuten käytännössä juo ollenkaan alkoholia, niin tämä voi olla vuosi, jolloin supernollaamiset jäävät väliin. Voi olla ihan tervettäkin keksiä vaihtoehtoisia keinoja, varsinkin kun olotilat ovat vuosi vuodelta kamalampia. Silti tunsin tänään pientä haikeutta, kun terassit avautuivat.

En ole lähtenyt ikinä terasseille kreisibailaa.

lue myös: Kun äiti juhli aamuun

                 Minun maailmani pysähtyi, kun sain aivoinfarktin

                Isän kuolema laukaisi minussa syöpädiagnoosin

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voiko ollakaan parempaa perjantaita suorittaa arvontoja aurinkoinen maaliskuun ensimmäinen!

En hetkeen ole ehtinyt pitää blogissa arvontoja, joten huvitti, kun tänä aamuna tajusin, että apua tätä prosessia ei vedettykään läpi ihan hetkessä.

Tammerfest-lippujen sekä Linkosuon festarieväiden arvontaan osallistui teitä nimittäin 492 ja KORRES-luonnonkosmetiikan pika-arvontaakin ehti tulla vastauksia reilussa vuorokaudessa 259 innokkaalta. Kiitos!

Virallisen valvojan arvottua voittajat (suoritus tallennettu IG-tililleni Storiesin puolelle) "hatusta". Otin mukaan kaikki facebookin, Instagramin sekä tietysti täällä blogin puolella vastanneet. Ja tällaisille numeroille osui voittajat.

Tammerfest-liput sekä festarieväät festeille voitti sannatorkkel.

Linkosuon festarieväät voittivat myös hanna.mayra, ponsku79, odelmiina, tatze89 sekä leeatar. 

KORRESin palkinto meni annelisalonnen 

Huhuilen teitä vielä Instagramin puolella. Voittajat ilmoittakaa ystävällisesti itsenne ja osoitteenne mieluiten empuntemputjatarinat@gmail.com osoitteeseen. Katselen myös IG:n inboxia, joten sinnekin voi toki ilmiantaa itsensä.

Nyt kun arvontojen makuun pääsin, kävin hyväksymässä keväälle vielä muutaman muun samankaltaisen yhteistyön. Olin unohtanut, miten hyvä mieli arpajaisilosta tuleekaan.

Ihanaa viikonloppua!

 

Kommentit (4)

Online Essay Help UK
3/4 | 

The author will dismantle your rules with astounding consideration. They will begin handling the paper ASAP, and they will say no thanks to it by your cutoff time. Our stars ceaselessly complete 100% amazing substance of most ludicrous congruity.

Äiti-ihmisenä olen varonut mainostamasta tätä, mutta rakastan juhlimista. Siis sellaista kunnon hillumista hyvän musiikin ja ystävien kanssa - euforisen hetken ilman huolta huomisesta. 

Sanomattakin on selvää, että en ehdi harrastaa tuota - kolmen suhteellisen pienen lapsen äitinä, reissumiehen vaimona ja yrittäjänä - kovinkaan usein.

Moni saattaa kuvitella, että juhlin työni puolesta paljon. Kohotankin joka viikko useamman skumppalasin, mutta ehkä kerran puolessa vuodessa otan siitä kulauksen. Yleensä joudun ensimmäisten joukossa poistumaan pilleistä kuin pilleistä, joten gaalanaisen skumppakuvat Instagramissa - ne ovat liian usein ympäröivien kulissien jatke!

Kun sitten juhlin, haluan olla täysin vailla velvotteita. Haluan, että kaikki toimii, tyypit ovat oikeat, enkä tuona omana hetkenä jaksa mitään ylimääräistä säätämistä, jota arki on yleensä yhtenään täynnä.

 Ja sanotaan suoraan, että sen kerran kun olen menossa niin kumoan useamman lasillisen - ja tanssin aamuun.

Ehkä tästä syystä en ole koskaan ollut mikään festarikävijä. Jo parikymppisenä koko festarointi tuntui lähinnä vaivalloiselle; telttoja, jonoja, kilometrien kävelyä kaatosateessa kohteeseen.

Sitten rakastuin tamperelaiseen mieheen ja päädyin kymmenen vuotta sitten Tammerfesteille, joka on yksi Suomen suurimmista kaupunkifestivaaleista.

Kymmenen vuotta sitten festit olivat hajautuneet klubeille ja isompiin konsertteihin ympäri kaupunkia. Keikan jälkeen saattoi jatkaa seuraavalle klubille tai baariin. Artistien keikkoja, joita et ikinä ehdi katsomaan talvella, kesäfiilis, kaupunkifasiliteetit ja leppoisat tamperelaiset. Vihdoinkin festarit meikäläisen makuun!

Jokunen vuosi sitten isommat keikat siirtyivät Ratinanniemen festivaalipuistoon. Tammerfesteistä tuli astetta enemmän festarimainen ruoka- ja myyntikojuineen.

Onneksi alue oli kuitenkin helposti hahmotettava ja se on käytännössä keskustassa.

Juhlivalle mutsille tämä oli lopulta helpotus, sillä ehdin halutessani nähdä monet artistit samalla lavalla.

Ratina on kuitenkin sen verran pienempi, että vaikka olisit alueen perimmäisellä kojulla kuulisit lavalla soittavan bändin. Joskus kun festareilla sosialisoidessa lempibändi saattaa jäädä vahingossa välistä, niin Tammerfesteillä niin ei yksinkertaisesti voi käydä. 

Lisäksi Tammerfesteillä voi yhä nauttia myös vanhan ajan klubikeikoista, joita yhä on useammassa paikassa ympäri kaupunkia.

Kolmekymppisenä koko ajatus rymyfestareista tuntuu jo utopistiselle, mutta Tammerfestit ovat olleet jo vuosia useankin kaveriporukkani (kyllä olen levittänyt sanaa) heinäkuun kohokohta.

Festit, jotka tänä vuonna järjestetään 18.-20.7, merkitään kalenteriin jo vuoden alussa. Ja kun tämän kesän festariohjelma julkaistiin, niin whatsapp on käynyt kuumana. Mikä on pääpäivä? Tuo olis pakko nähdä ja tuo! Monenko päivän liput?

Nyt näyttää siltä, että tänäkin vuonna olen Ratinanniemessä torstaista lauantaihin.

Tiedän. Nämä festarikuvat tuntuvat just nyt lumikaaoksen keskellä epätodellisille, mutta tuommosta(kin) meillä viime vuonna oli. Pääpäivänä koko porukalla oli *VIP-liput, joilla pääsee katoksen suojaan, saa katsella keikkoja hieman korkeammalta ja vapautuu vessajoinoista.

Toisaalta olen viettänyt monta festipäivää vipittömänä ja ihan yhtä lystiä on aina ollut. Rinteen päältä voi välillä fiilistellä istuenkin keikkoja, enkä itse ole kokenut alueella ikinä infernaalisia jonoja. 

Ja niin. Tässä vaiheessa kesä tuntuu myös epätodellisen kaukaiselle, mutta aina se on kuitenkin yllättävän nopeasti tullut. Ja yhtä yllättävän nopeasti Tammerfestien lippuja on myös myyty viime kesinä loppuun.

Vastailin nimittäin viime kesänä lukuisiin puheluihin festien lauantai-aamuna, jossa kyseltiin, että apua tiedätkö yhtään mistä voi saada tälle päivälle lipun?

Eli  lämpimästi suosittelen varaamaan kalenterista minä-aikaa jo nyt ja ostamaan Tammerfestien tiketit tänä vuonna hyvissä ajoin. 

Tammerfestein 25. juhlavuoden kunniaksi sain myös arvottavaksi kaksi lippua kesän festeille! Jos sääkin haluat nähdä kesällä Vesalan, Lauri Tähkän, Apulannan, Kaija Koon, Anna PuunVestan ja monet muut ykkösnimet Suomen Tampereella kommentoi blogin kommentoi-kenttään tai Galawoman (minun Instagram-tilini) Tammerfest-kuvan alle (sama foto kuin tässä postauksessa) kenen kanssa ja mille päivälle haluat liput ensi kesän Tammerfesteille 27.2 mennessä.

Voittaja saa siis kaksi lippua itse valitsemalleen päivälle Tammerfesteille. Huhuilen voittajaa täällä ja Instassa 1.3, joten muista käydä tsekkaamassa suosiko arpaonni juuri sinua.

Lippujen lisäksi tamperelainen (tietenkin) Linkosuo on luvannut palkita voittajan lisäksi neljä arpaonnista festarieväillä. Tuotepakettiin kuuluu Linkosuon uusia ja klassikkoherkkuja. Kaikki voittajat siis infoilen 1.3 täällä ja Instagramin puolella.

°Tammerfestien 2019 ohjelmaan, artistikattaukseen ja lippuvaihtoehtoihin voi tutustua täällä.

*saatu

°kuvat Jonna Öhrnberg/Tammerfest

Kommentit (178)

VS
1/178 | 

Olis huippua päästä katsomaan miehen kanssa mm. Apulantaa, Ismoa ja Eppuja perjantaina 19.7.

Vierailija
2/178 | 

Olis huippuu päästä festareille. En oo ollu Tampereella festareissa. Miehen kanssa mentäis.

Vierailija
3/178 | 

Mukaan festarilippujen arvontaan.

Tuippa
4/178 | 

En saanut kommentoitua muuta kuin vastaamalla toiseen kommenttiin... Mutta siis hyvän ystävän kanssa lähtisin ja 19.7. olisi loistavat esiintyjät, kuten Apulanta ja Ville Valo jne.

Vierailija
5/178 | 

Rakas ystävä mukaan ja ainakin Eput ois ihana nähdä❤️

Annina
6/178 | 

Ehdottomasti 18.päivä koska siellä on ihania naisia ja Vesta jota en valitettavasti ole nähnyt vielä livenä mitta rakastan hänen musiikkia ❤ mukaan lähtisi teini-ikäinen tyttäreni joka lähtee elokuun lopulla vaihtoon vuodeksi Hong Kongiin vuodeksi. Hän jumaloi Vestaa ja saisimme kahdestaan äiti-tytär aikaa jota ehdimme viettää todella vähän. Olisi ihana yllättää hänet ❤

Tepa53
7/178 | 

Apua! Eput 19.7., J Karjalainen 20.7... Ehkä perjantai 19.7. vie voiton - ja ystäväni Mirja messiin ehdottomasti!

Vierailija
8/178 | 

Lauantai sopisi aikatauluun parhaiten

Annina696
9/178 | 

Ehdottomasti 18.päivä koska siellä on ihania naisia ja Vesta jota en valitettavasti ole nähnyt vielä livenä mitta rakastan hänen musiikkia ❤ mukaan lähtisi teini-ikäinen tyttäreni joka lähtee elokuun lopulla vaihtoon vuodeksi Hong Kongiin vuodeksi. Hän jumaloi Vestaa ja saisimme kahdestaan äiti-tytär aikaa jota ehdimme viettää todella vähän. Olisi ihana yllättää hänet ❤

Jasmine123
10/178 | 

J.karjalaisen keikalle ja Monikan kanssa

Seikkailija
11/178 | 

Rakkaan ystäväni kanssa viettäisimme iltaa aamuun asti 19.7 ois siihen sopiva 🌹

TiaS
13/178 | 

Ismo, loput on ekstraa 😁 19.7 ja mukaan lähtisi, mies,sisko,veli ja kaverit.. tai joku heistä.
Itseasiassa en ole ikinä ollut festareilla ja täytän elokuussa kolmekymmentä. Hassua,eikö?

Summer
14/178 | 

Kaksi Apulanta-fania äitiä lähtisi bilettämään 19.7.😍🎶

Annnie
15/178 | 

Kerran olen kaverin kanssa ollut, ja olisi tosi mahtavaa päästä uudelleen!

JohannaJohanna
16/178 | 

Kesä! Tuskin maltan odottaa : ) Perjantaina on mm. Eput joten sinne!

Vierailija
17/178 | 

19.7. Apulantaa katsomaan siskon kanssa😎

Mummut kumoon
18/178 | 

Ilman muuta veisin sisareni festareille❤️ Asuu ulkomailla, joten festarit voisivat antaa hyvän kattauksen suomalaisesta musiikista! Ja J Karjalainen ois ihan huippu🥂😍

H.K
19/178 | 

Teron kanssa hääpäivämme aattona 19.7

Vierailija
20/178 | 

Äitini on suuri Lauri Tähkä-fani, joten ehdottomasti liput lauantaille!🤩🤩 olisi huippua yllättää äiti lipuilla!!

SKL
22/178 | 

Joo haluan Vesalaa ,tähkää :) kyllä joku mukaan lähtis !!

Sarppaz
24/178 | 

Olisi ihan huippua päästä ystävän kanssa ❤️😍

Jenniee
26/178 | 

Ystävän kanssa lauantaina katsomaan mm Vesalaa ja Vestaa :)

Piiu
27/178 | 

Hyvän ystävän kanssa 19.7. Koska äidit kaipaa festareille!😎☀🙌

Vierailija
29/178 | 

Ihan huippua!!! yllättäisin ystäväni upealla festarilla. Olisi molemmille ensimmäinen kerta <3 

MARYL
30/178 | 

19.7 tarjonta ois paras ja näin äkkiä vaikea sanoa, kuka se varmuudella lähtis mukaan, mutta ihan varmasti löytyisi hyvää seuraa reissuun juhlimaan 🥳 koko talvi on jo ties monennenko kerran menny kotona nököttäessä työttömänä (ja kesät menny yhtä usein töitä paiskiesssa), ni tulevalta kesältä toivon työn lisäksi elämyksiä, pikku reissuja ja ihania muistoja ja hetkiä taas ensi talven yli jaksamiseen 🧡

Vierailija
31/178 | 

19.7 pe olisi ihana päästä ystävän kanssa jota ei näe kovin usein kun asuu niin kaukana ❤

mirzuppi
32/178 | 

Ystävän kanssa 19.7 raskasta suomipoppia 🔥

Minttuuu
33/178 | 

Lauantain lippu Tammerfesteille, ystäväni kanssa joka asuu Tampereella <3

Vissy
35/178 | 

Vaimoni kanssa hääpäivää viettämään.

Maikku1
36/178 | 

Mieheni kanssa haluttais liput perjantaille!!

Vierailija
37/178 | 

Lauantaille liput,mulle ja ystävälle

Lizzu
38/178 | 

Torstaina haluaisin mennä mieheni kanssa joka on kova Cardigans fani! Rakastan Tammerfestia, ihan parasta kesässä!

mintturai
39/178 | 

18.7 miehen kanssa lähtisin 😍

Vierailija
41/178 | 

Lähtisinlapsuudenystäväni kanssa katsomaan lauri tähkää. Siitä tulisi äitien vapaapäivä =)

Momof4
42/178 | 

19.7 koska Apulanta

Ja 4 (7,6,4,1)kohtuu pienen lapsen äitinä, tulisi lapsikesään ihana hengähdystauko rakkaan mieheni kanssa. Harvoin, kun yhdessä enään mihinkään päästään olisi tuossa hyvä syy järjestää hetki vain meille❤️

Maikkub
44/178 | 

Mieheni kanssa olisi hienoa aloittaa kesäloma,19.7 mahtavien esiintyjien kanssa

Pepsu
45/178 | 

Torstai olisi paras päivä ja mukaan ottaisin rakkaan ystäväni Maikun.

Vierailija
47/178 | 

Mieheni kanssa lähtisin, 20.7 popedaa katsomaan koska hän tykkäisi.

Vierailija
48/178 | 

19.7. Ottaisin mukaan luottokaverini Elisan!

Vierailija
50/178 | 

Lähtisin kaverin kanssa ja pääpäivänä eli lauantaina tietty!

Vierailija
51/178 | 

Torstaina lähtisin parhaan kaverini kanssa, joka ei ole koskaan tammerfesteillä ollut.

Helkariina
52/178 | 

Lauantaina mieheni kanssa irroteltaisiin 🙌😍

Sande1988
53/178 | 

Poikaystävän kanssa lauantaina fiilistelemään

Vierailija
54/178 | 

Lahjoittaisin liput tyttärelle ja hänen miehelleen. Eivät ole koskaan olleet Tammerfesteillä.

Vierailija
55/178 | 

Perjantai ja Apulanta!
Kyl kamu kun kamu mukaan lähtis!

seija60
56/178 | 

Mieheni  kanssa  lähtisin  ja  Popeda

ma
57/178 | 

Ystävän kanssa mentäis mielellään tsekkaamaan perjantain musiikkitarjonta.

Vierailija
58/178 | 

Tahtoisin nähdä Kaija Koon.. Mieheni kanssa haluaisin päästä juhlimaan 😍👍

Gini
59/178 | 

Ihanaisen ystäväni kanssa lähdettäis bilettään, "äipät" vapaalle nimenomaan 🙌🙌❤❤ & Pe tai La kumpi vaan olis meille hyvä!!!!!

Riic
61/178 | 

Siskon kanssa mentäis ja 19.7 esiintyvät Ismo Alanko ja Ville Valo & Agents olis huippua nähdä

volyym
63/178 | 

Ottaisin siskon mukaan ja päivänä olisi lauantai! 

Vierailija
64/178 | 

Ihan mikä päivä vaan - Hanna lähtis mun kans lapsivapaa lle ja äiti juhlis aamuun 🥂

Magda
65/178 | 

Oman murun kanssa lähtisin ja lauantaina. J.Karjalainen ja Vesta houkuttaa :)

Vierailija
66/178 | 

Tulisi kilpailua, kuka perheestä pääsisi🍀😁🍀

Saara
68/178 | 

19.7. lähtisin juhlimaan nimppariani mieheni kanssa.

Pii
69/178 | 

Kyllä se olis 19.7👌Ja mukaan lähtis ihanista ystävistä se joka on vapaalla😊

Aikuinen-Nainen-77
70/178 | 

19 tai 20pvä mies mukaan ja menoksi! Joka kevät haaveilen, koskaan ei oo muka aikaa...

Sipsi
71/178 | 

Pe 19.7. koska vielä ei tietoa miten kesäloma osuu👌 Ja mukaan rakas ystävä😍

Vierailija
72/178 | 

Haluaisin ehdottomasti Tammerfesteille, mieheni kanssa tultaisiin. Ja lauantai olisi meille paras päivä.

Mardu
74/178 | 

Puolison Juhon kanssa ja 18pvä Kaijaa kuuntelemaan. Niin mukana

MBAK
Liittynyt11.2.2019
75/178 | 

19 päivä ehdottomasti! Olis kiva päästä ystävän kanssa vähän vapaalle ja mikäs sen mukavampaa kuin vaihtaa maisemaa ja matkustaa Tampereelle ja päästä festareille =)

Saga
76/178 | 

20.7. Parhaat skumppapileet varmasti! Kaverin kanssa menisin!

Sunday77
77/178 | 

The Cardigans on torstaina joten sille päivälle toivoisin liput. Ottaisin mukaan hyvän ystäväni. <3

PäiviM
79/178 | 

Perjantain Ismo Alankoa tulisin siskon kanssa katsomaan.

Vierailija
80/178 | 

Lähtisin siskon kans ja apulantaa katsomaan

Kiruska
81/178 | 

Mieheni kanssa laatuaikaa ❤️ lauantaina olisi päivä ❤️

Kiruska
82/178 | 

Mieheni kanssa laatuaikaa ❤️ lauantaina olisi mieleinen päivä ❤️

Vierailija
83/178 | 

Siskopuolen tai ukon kanssa apulantaa lähtisin kattomaan 🤩

MarikaR
85/178 | 

Perjantain ohjelma kiinnostaa eniten, siskoani pyytäisin mukaan kuuntelemaan

Mirva 77
86/178 | 

Olispa huippua päästä festeille näin vanhalla iällä :)

Synttärisankari
87/178 | 

Ilman muuta Perjantaille 19pv! Ystävän kanssa tää ois huippu juttu viettää synttäreitä!

Lyckandin
88/178 | 

Oh la laa mahtavaa...Tammerfesteillä hyvä artistikauttaus myös lauantaina, joten päästäkää mut "joraamaan" toisen Hämäläisen kanssa Mansesteriin 🤩😎🎶🎵🎤

Jande
89/178 | 

Lauantaina koska ihana J. Karjalainen esiintyy mm.

Aurinkotyttö
91/178 | 

Tammerfesteillä ei olla vielä oltu ja festarit on ihan huippuja. Torstai 18.7 ois meidän valinta. Innolla mukana arvonnassa, Olispa Onnea 😍🍀

Mymmeli
92/178 | 

Kesä ja Tammerfest, mikä ihana syy olisi napata poikaystävä messiin lauantai päivälle !

Outza
93/178 | 

Pe  19.7  Paula Vesala.. Lauri Tähkä    Hyvän ystävän kanssa kesäloma reissuun

Vierailija
94/178 | 

Miehen kanssa mentäisiin 20.7 ja J Karjalainen kiinnostaa kovasti. Ei olla tammerfesteillä aiemmin käyty

Kikka
95/178 | 

Paljon hyviä esiintyjiä joten vielä en osaa päättää mille päivälle liput haluan 🤔 Apulanta, Paula Vesala, J. Karjalainen... Ystävän yllättäisin tällä aika kivasti joten mukana kilpailussa innoissani.

Vierailija
96/178 | 

Aivan ehdottomasti haluaisin nähdä juurikin Vesalan, Tähkän ja monet muut.
Mieheni nappaisin mukaan ja saatais näin sitä kuuluisaa parisuhdeaikaa, jota pienen lapsen vanhemmilla ei ole ollut viimeisen 4 vuoden aikana kuin pari kertaa 😅😍

A-M
97/178 | 

Suurena Lauri Tähkän fanina vastaan iloisena tuon lauantain. Ystäväni kanssa lähtisimme Laurin kanssa tanssimaan.

Vierailija
98/178 | 

Perjantaina 19.07.19
Hyvän ystävän kanssa

Vierailija
99/178 | 

Lauri Tähkää ois kiva mennä kattoo. Kerran oon vuosien sitten käyny tammerfesteillä ja tykkäsin tapahtumasta.

Reetta H.
101/178 | 

Perjantaina 19.7. ja joku ihanista kavereistani mukaan, vaikka Mari, Minttu tai Kirsi, kuka sattuu olemaan kesätöistä vapaana silloin! 😊

Teija
102/178 | 

Miehen kanssa ja 19.7 koska apulanta 🤩❤️

Vierailija
103/178 | 

Siskoni kanssa ensimmäistä kertaa Tammerfestiin ja 20.7. olisi sopiva päivä 🎤🎶😎

Äitu
104/178 | 

Pe 19.7., mukaan vanhempi poikani. Kun hän oli vauva, lähdimme kaupungille kävelylle kuuntelemaan Tammerfestejä aidan takaa. Nostimme hänet jossain vaiheessa vaunuista ylös ja saman tien hän ”puklasi”, mietimme silloin mieheni kanssa, että 20 vuoden kuluttua hän ehkä on tuolla sisäpuolella ja puklailee ihan eri syystä. Fanitanme molemmat Eppuja, eikä kumpikaan meistä ole päässyt vielä aitojen sisäpuolelle tämän 20 vuoden aikana - lupaamme olla puklaamatta!

Sari 68
105/178 | 

Torstaina lähtisin tytttärieni kanssa. Viime kesä jäi väliin, koska toivuin selkäleikkauksesta.

Vierailija
107/178 | 

Pe 19.7. Eppuja fiilistelemään mieheni kanssa:)

Vierailija
109/178 | 

Ystävän kanssa lähtisin❤️

Sininis
111/178 | 

Ollaan miehen kanssa molemmat kotoisin Tampereelta ja siitä huolimatta Tammerfestit on jäänyt käymättä (vähän jopa nolottaa myöntää).
Siispä 20. päivä ois täydellinen! ❤️

Kikka72
112/178 | 

Mikä päivä vaan, ei koskaan olla käyty festareilla. Ja olisi laatuaikaa mieheni kanssa.

äititytärpäivä
113/178 | 

Äitin kanssa ainakin, niinkuin muutamana aiempanakin vuonna. Kaikkina päivinä huikeita esiintyjiä, mutta lauantai voisi olla hyvä!

Vierailija
114/178 | 

Miehen kanssa Apista katsomaan 19.7 😍

Sara H
115/178 | 

Kaikki päivät käy mutta 18.7 ehkä mieluisin

Lauratsu
116/178 | 

Perjantaille ja aviomiehen kanssa :)

Mkj
117/178 | 

Jokaiselle päivälle oli kyllä saatu huikeita artisteja, mutta ehkä lauantain kattaus vie kuitenkin omissa silmissä voiton! Poikaystävän kanssa lähdettäis fiilistelemään!

Tardu
118/178 | 

Menisimme mielellämme vaikka Eppujen päivänä. Tähän asti olemme jääneet vain rannalle ruikuttaan, vaikka asumme Tampereella 🥁🎻🎺🎹🎸🎷🎤🎶💕🍀

Liselotte
119/178 | 

Pe tai la molemmat sopivat erinomaisesti. Ystävän kanssa❤️☀️🕶🎸🎷🎼👍🏻

Miia
120/178 | 

18.7. olisi hyvä ja kaverin kanssa osallistuisin. 

LindaR
121/178 | 

19.7 kaverin kanssa, synttäreitä viettäen.

Suzie Q.
123/178 | 

20.7 puolison kanssa J. Karjalaista kuuntelemaan!

Odelmiina
124/178 | 

Meillä on 9v. hääpäivä 24.7 ja lähdettäessä ehdottomasti juhlimaan hääpäivää yhdessä mieheni kanssa Tammerfesteille 20.7.19.😍😘❤️

Vierailija
126/178 | 

Ystäväni kanssa. Ehkä lauantai, pitäisi päättää yhdessä.

Katinka
127/178 | 

Lauri Tähkä 20.7. Oman miehen kanssa kuuntelemaan Palavaa vettä<3

Vierailija
129/178 | 

Popedaa katsomaan, lasten kanssa😁

Tepsu
131/178 | 

Kesäloma olisi kiva aloittaa miehen kanssa torstaina tammer-festeillä :-)

Maarit.M
132/178 | 

Torstain ohjelmisto kiinnostais eniten, frendi mukaan.

Amilda
133/178 | 

Ystävän kanssa entiseen kotikaupunkiin

Joonarihanna
134/178 | 

Ottaisin mukaan ystäväni Tutan koska juuri keskusteltiin ettei meillä keski-ikäisillä äideillä ole muuta happeningia suunniteltu kesälle kuin corgien rantapäivät lasten kanssa eikä me kuitenkaan olla liian vanhoja juhlimaan 😁

Miikku86
135/178 | 

Perjantaina kaverin kans kattomaan eppuja :)

odetski
136/178 | 

Lähtisin mieheni kanssa perjantaina 19.7.19

Vierailija
137/178 | 

Hyvän ystävän kanssa lähtisin ja lauantai eli ”pääpäivä” ois huippu varmasti fiiliksen ja esiityjienkin puolesta!🤩

Jerppu
138/178 | 

Torstaina ja poikaystävän kanssa!

Anuskii
139/178 | 

Kaikki päivät olisivat huippuja, mutta jos on pakko valita niin perjantai 19.7. se sitten olisi. Seuraksi ottaisin ystävän Lempäälästä :)

maripasi
140/178 | 

Lauantai olisi hyvä päivä ja Pasin ottaisin kaveriksi.

Sirpa
141/178 | 

Lauantai 20.7 olisi sopiva. Miehen tai tyttären kanssa. Olisipahan elämäni ekat festarit.

Kukka
142/178 | 

Ystävän kanssa pe 19.7 tulisin :)

Eliza
143/178 | 

Hääpäivää juhlimaan miehen kanssa.

Vierailija
144/178 | 

Torstai tai lauantai oon aina haaveillut lähteväni tammerfesteille mut en oo saanu aikaseksi lähtee. Nyt ous hyvä tilaisuus lähtee ja ottaa pieni irtiotto arjesta.

Ak
145/178 | 

Torstaina miehen kanssa katsomaan kovimmat!

Sara
146/178 | 

Poikaystävän kanssa lauantaille katsomaan Vestaa

Riiti
147/178 | 

Jaanan kanssa lauantaina, ehdottomasti <3

Tuisku
148/178 | 

Olisi mahtava päästä ystävän kanssa ekaa kertaa Tammerfesteille. Monesti olen halunnut lähtee mut aina tullut joku este!!!

Sara
149/178 | 

Perjantaille liput, festit ois huiput pitkästä aikaa! Ja kaverin kanssa.

Vierailija
150/178 | 

18.7. Kaija Koo kiinnostaa . Ystäväni kanssa tulisin.

Sys
151/178 | 

Ilman muuta torsataina 18.7 ihanan pikkuveljeni kanssa lähtisin Tammerfesteille.

Miia
152/178 | 

Torstaina olisi ihana päästä tyttären kanssa viettämään laatuaikaa :)

Sammakkosatsa
153/178 | 

Popeda la 20.7.19 hyvän ystävän kanssa

Vierailija
154/178 | 

Yhden äiti-ystävän kanssa haaveillaan irtiotosta kesälle, ehkä olisi helpompi lähteä jos liput tulisi voittona🙈 Perjantaina varmaankin mentäisiin

Sone
155/178 | 

Perjantaina tärähtää mieluisimmin , ois siistii kaverin kaa päästä huudeille

MP
156/178 | 

Monen vuoden Tammerfest-tauon jälkeen olisi kiva lähteä hyvän ystävän kanssa perjantaina festeille katsomaan Ville Valoa ja agentsia.

Katsuli
157/178 | 

Olisi ihan huippua jos "mammat" pääsisi pitkästä aikaan juhliin Tammerfest:iin. Hyvän ja ihanan ystäväni kanssa.

Jhennanen
158/178 | 

Torstain kattaus tarjoaa parhaat bileet. Varsinkin, kun ois paras bailukaveri seurana 🥂

Lyyli
159/178 | 

Mikä päivä tahansa käy, jos onni näin potkaisisi. Ja uskon, että joku ystävistäni lähtisi mielellään mukaan juhlimaan aamuun

Mariko
160/178 | 

Mieheni kanssa. Haaveilin to-pe vierailusta.

Kike
162/178 | 

Lauantain kattaus kiinnostaisi eniten. Rakkaan 18 v tyttäreni kanssa olisi ihana päästä relaamaan rankan vuoden jälkeen

Muffinsi
163/178 | 

Apulantaa katsomaan miesystävän kanssa ❤️ takana on rankka vuosi eron, sairastamisen jne merkeissä. Olisi ihana päästä kahdestaan nauttimaan yhteisestä viikonlopusta 😘

Minttuli85
164/178 | 

Mieheni kanssa ja perjantaina. Ois kyllä niin huippua :)

Salena
165/178 | 

Voi kunpa voittaisin ! :-)Miesystäväni kanssa perjantaina.Mahtavia esiintyjiä !

Jenner
166/178 | 

20.7 lauantai! Ottaisin mukaan hyvän ystäväni, jonka kanssa olimme viime vuonnakin Tammerfesteillä

Lissu&x
167/178 | 

2011 jäi Cardigans näkemättä Öllesummerissa, kun Doloresin isä sairastui. Nyt olis kiva paikata tuo, mieheni kanssa tultais fiilistelemään ja kattomaan muitakin torstaipäivän esiintyjiä.

Vierailija
168/178 | 

:-) Lolz, en tainnut olla hereillä kun kirjoitin, Cardigans ja Cranberries meni sekaisin. No, enivei Cardigansista täällä tykätty myös. Erase&rewindiä tullut luukutettua..

Kesä2019
169/178 | 

Oi oi Ville Valo olisi mahtavaa nähdä ja kuulla. Miehen kanssa lähtisin laatuaikaa viettämään❤

Leenunen
170/178 | 

Ystäväni Sallan kanssa lähtisimme katsomaan Suomen valovoimaisinta ja karismaattisinta miesartistia, Lauri Tähkää. Olisi kesän hienoin päivä 💛😊

Millanen94
171/178 | 

Perjantaille ja siskon ottaisin messiin!

Kaisa
172/178 | 

Lauantaina olisi ihana päästä miehen kanssa fiilisteleen!

Mira
173/178 | 

Ouhjee mikä arvonta!

Osallistuisin ehdottomasti parhaan ystäväni kanssa, meillä on vauvavuosi taputeltuna jotenka eiköhän juhlittaisi ihan vaan sitä ystävyyttä ja kun päästään taas välillä arjesta irtautumaan! 20.7.2019 ois ihan meidän päivä!

Tulitikkutyttö
174/178 | 

Oijoi, olisipas ihanaa päästä viettämään siskoaikaa lauantaina. (: <3

Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat