Kirjoitukset avainsanalla Hannes Suominen

Niin siinä sitten kävi, että nyrkkeilijä Edis Tatli peittosi Tanssii tähtien kanssa -finaalissa pitkään kilpailun ennakkosuosikin viittaa kantaneen näyttelijä Hannes Suomisen.

Istuin eilen ensimmäistä kertaa paikan päällä TTK-yleisössä ja sieltä seurattuna voitto meni oikeaan osoitteeseen.

Hanneksen vahvuutena on ollut koko kauden ajan sisäistää ja tulkita tanssit ennätysajassa. Lisäksi Hanneksen vaatimattomuus on varmasti vedonnut äänestäjiin.

Hyvin ja koskettavasti Hannes tanssi myös eilen, mutta lopulta Edisin energia ja urheilija karisma erotti hänet muista finalisteista.

Eilen Edis oli illan kirkkain tähti erityisesti freestylenumerossa, jonka nyrkkeilijä esitti parinsa Katri Mäkisen kanssa Michael Jacksonin tahtiin. 

Edisin voitto teki lisäksi koko formaatille hyvää. Tähän asti voiton on vienyt usein laulaja tai näyttelijä, Edis oli ensimmäinen voittoon yltänyt urheilija. Tämän kokoisessa maassa vaihtelu virkistää.

Mies ei kuulunut myöskään ennen ohjelman alkua ennakkosuosikkeihin, joten mustan hevosen ohittaminen ennakkosuosikin loppusuoralla lisää aina mukavasti draamaa, jota tämänkaltainen talent-reality tarvitsee.

Kauden TTK-finaali oli monella tapaa historiallinen, sillä ensimmäistä kertaa siinä kilpaili kilpaili kolme finalistia. Hanneksen ja Ediksen lisäksi finaaliin ylsi tubettaja-laulaja Tuure Boelius, joka jäi kisassa katsojaäänien ratkettua kolmanneksi.

Finaalissa nähtiin myös ensimmäistä kertaa ainoastaan miesoppilaita. Tilastojen valossa naiset ovat hallinneet kisan voittotilastoja, joten siinäkin mielessä tarinalla oli onnellinen päätös.

kuva: Me naiset/Sanoma/Jonna Öhrnberg

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogi jatkaa viihteen maailman ilmiöiden ja ihmisten käsittelemistä siitä, mihin Radalla-palsta jää. Elämääkin täällä eletään ja ihmetellään - välillä myös skumppalasin kera.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen toimittaja, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat