Kirjoitukset avainsanalla kollageeni

Kaupallinen yhteistyö

Täytin viime kesänä 35 vuotta. 

Hyvä, että olet tehnyt lapsesi, tuossa iässä hedelmällisyys kääntyy laskuun, muotoili gynekologi vuoden alussa.

35-vuotiaana myös kollageenin tuotanto kääntyy selkeään laskuun. Tämä tapahtumasarjahan itse asiassa alkaa jo 25 vuoden (!) iässä, mutta tässä iässä alkaa ilmestyä ensimmäisiä ryppyjä (check) ja ihon kimmoisuus vähenee (tsektsek).

Tämä kaikki siis johtuu aika lailla tuosta kollageenin vähenemisestä. Tähän tietoon ehdin törmätä useammassa lähteessä jo ennen syntymäpäivääni.

 Enkä nyt väitä, että tässä olisi mitään huippumalleja oltu tähänkään asti, mutta en usko, että kukaan hihkuu varsinaisesti riemusta, kun huomaa, että juonteita ei enää filtterikään pelasta.

Onneksi ymmärrän tässä iässä, että ajan näkyminen on myös väistämätöntä, mutta ehkä nyt jos koskaan voisi vähän skarpata ihonhoitorutiineissa. Eli suomeksi pelastaa mitä pelastettavissa on.

Itselläni varsinaisia kehityskohteita on kaksi.

Ensinnäkin olen kotona 1-2 kertaa viikossa aika myöhään illalla, jolloin pesen meikit usein hieman huolimattomasti (tästä todisteena aamulla saattaa olla ripsarin jämiä poskilla, kun lähden viemään lapsia päiväkotiin) . Tai ääritapauksissa olen nukahtanut oikein intensiivisen työkeikan jälkeen sohvalle (tiedän, että tämä on perusasia, jota ei pitäisi ikinä missään tilanteessa tehdä).

Toinen epäkohta on epämerkkiuskollisuus. Kylppäristäni löytyy kaappikaupalla putelia, jos toistakin ja olen käyttänyt yhtä ainetta toiselta sarjalta ja toista toiselta. Hyviä olen löytänyt, mutta käytön jatkuvuus on vaihdellut.

Käytin yhden jakson vähän jälkeen kun täytin kolmekymmentä luonnonkosmetiikkasarjaa ja huomasin sen sopivan iholleni.

Kun nyt vuoden alussa käväisin KORRES-liikkeen avajaisissa Lasipalatsilla olin sopivasti ihokriisissä ja tajusin, että yhtä lailla tässä olisi nyt luonnonkosmetiikkamerkki, jota olisi käyttöön kokonainen tuotesarja.

KORRESilla minua kiinnosti erityisesti heidän kauneuseliksiirit, sillä sellaisia en ole kokeillut aikaisemmin. Sainkin liikkeestä perusrasvojen lisäksi kokeiluun kolme eliksiiriä:

1. *Golden Krocus Elixir, jonka luvataan kiinteyttävän ja kohottavan sekä tasoittavan ja kosteuttavan ihoa. Sinällään riittää, jos sitä laittaa tipan aamuin illoin aamu- ja yövoiteiden sekaan.

Sain vinkin, että se passaa hyvin myös meikkivoiteen sekaan. Hauska yksityiskohta on, että eliksiiri sisältää käsinpoimittua kreikkalaista sahramia. Sahramikauneuseliksiiri – kuulosti aika luksukselta!

2. Sain testiin myös *sahramikauneuseliksiiriä  silmänympärysiholle, jota olen sekoittanut tipan silmänympärysvoiteen kanssa.

3. Nämä molemmat tuotteet ovat sahramilisän vuoksi hieman arvokkaampia (109e/79e), mutta hyväksi havaitsin *kasvisöljyn (59e) , joka sisältää villiruusuöljyä ja C-vitamiinia. Tämä putilo on kukkarolle hieman edullisempi, mutta ainakin itse käytin sitä voiteiden ja meikkivoiteen kanssa sahramieliksiirin tapaan.

Sahramieliksiiri sekä silmäympärysihon eliksiirivoide.
Sahramieliksiiri sekä silmäympärysihon eliksiirivoide.

Nyt olen käyttänyt eliksiirejä reilun kuukauden.

Ensimmäisenä havaitsin, että voisin kuoria ihon useammin kuin kerran puolessa vuodessa kosmetologilla käydessä. Nimittäin ensimmäisinä viikkoina, kun rasvasin ihoa säännöllisesti eliksiirien kera ihon pintakerrokset kuoriutuvat käytännössä käsiin ja voidecocktail imeytyi vasta, kun laitoin uuden kerroksen rasvoja. 

Eli ihonhoitolupaus numero yksi kuori on kuoria se kerran viikossa.

Lisäsin tosiaan öljyjä tipan tai kaksi myös meikkivoiteen sekaan ja se toi meikkiin semmoista kivaa lisähehkua. En tiedä kuvittelinko, mutta meikki lähti illalla myös astetta helpommin pois.

Tosin ihonhoitolupaus numero kaksi pakottaa minut puhdistamaan meikin täydessä valaistuksessa. Huomaan, että kylppärin tunnelmavalaistuksessa on helppo huijata itseä. Täydessä valossa puhdistuksen ja ihon kunnon lopputulemat lienevät realistisempia.

Tämän kuukauden ihonhoitokuurin ja KORRESin tuotteiden käytön jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja pintakuivuus on selvästi vähentynyt. Uskon, että nämä osaltaan yhdistettynä hyvään ihon hoitoon hidastavat noita kollageenin vähenemisen aiheuttamia tuhoja. Aion jatkossa myös läträtä tipan eliksiiriä meikkivoiteen sekaan.

Vaikka uurteita toki on, niin minusta iho on nyt kuukauden jälkeen ihan kelpo kunnossa. Näin naama peruslukemilla uurteita toki erottaa kevyen meikkivoiteen alta, mutta eihän tässä enää ihan teinejä ollakaan.
Vaikka uurteita toki on, niin minusta iho on nyt kuukauden jälkeen ihan kelpo kunnossa. Näin naama peruslukemilla uurteita toki erottaa kevyen meikkivoiteen alta, mutta eihän tässä enää ihan teinejä ollakaan.

Lähestyvän kevään kunniaksi järjestänkin nyt pika-arvonnan!

Eli jos innostuit erityisesti jostain näistä kolmesta : Golden Krocus, silmänympärysihon eliksiiri vai villiruusuöljy, niin kommentoi blogin tekstikenttään tai instagramiini KORRES-kuvan alle (viimeisin foto) näistä oma suosikkisi, niin saatan arpoa sen juuri sinulle. Vastausaikaa on 1.3 pe-aamuun klo 9.00, jolloin arvon myös Tammerfest-liput sekä Linkosuon tuotepaketit. Voittajia huhuilen samaisen perjantai-aamupäivän aikana täällä blogissa ja Instagramissa.

*Lisää Korresin eliksiireistä ja tuotteista täällä.

*saatu

 

 

Kommentit (33)

JaKa
1/33 | 

Silmänympärysihon eliksiiriä olisi kiinnostavaa kokeilla 

HannaK
3/33 | 

Golden Krocus Elixir kuulostaisi olevan vastaus just mun tarpeisiin, eli sitä olisi mahtava päästä testaamaan.

Katja E.
4/33 | 

Golden Krocus olis varmaan just hyvä mun tarpeisiin. T. Katja Elo

Joska
6/33 | 

Golden Krocussta kokeilisin mielelläni itsekin. Mukana arvonnassa.

Vierailija
7/33 | 

Golden Krocus kuulostaa mielenkiintoiselta 🤗

Kahvikissa
8/33 | 

Silmänympärysvoide ehdottomasti.

Kirsi
9/33 | 

Golden Krocus Elixiriä testailisin mieluusti.

Heidi
11/33 | 

Goden Krocus silmänympäryksiin testailisin mielelläni. Korres on jonkin verran tuttua

MiniAnna
12/33 | 

Silmänympärysihon eliksiirille olisi tarvetta 😅

vadelma
13/33 | 

Villiruusuöljy kuulostaa mielenkiintoiselta.:)

Salena
15/33 | 

Golden Krocus Elixir miellyttää :-)

Eve_
16/33 | 

Silmänympärysihon eliksiirille olisi tarvetta!

Maija-Muija
18/33 | 

Golden Krocus Elixir olis ehdottomasti kiinnostavin.

Kaisa
19/33 | 

Silmänympäryseliksiiri olis just mulle tarpeen

Vierailija
21/33 | 

Hei!

Villiruusuöljy kuulostaa iholle ihanalta! Kiinnostaa kovasti kokeilla! 

Sirkku
22/33 | 

Silmänympäryseliksiiri kiinnostaa kuten kyllä muutkin tuotteet!

Vierailija
23/33 | 

Golden Krocus Elixir , olen intohimoinen Korresin vartalovoiteiden käyttäjä, mutta en ole vielä näitä eliksiirejä raaskinut kokeilla...olisi niin ihana tutustua 😊

Giannamaria
24/33 | 

Villiruusuöljy ehdottomasti. Suosittelen muuten lämpimästi Korresin aurinkorasvoja, niistä en enää luovu mistään hinnasta!

Maire-täti
25/33 | 

Golden Krocus Elixiriin tutustuisin mielelläni!

Kukka
28/33 | 

Golden Krocus Elixir kuulostaa hyvälle :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat