Kirjoitukset avainsanalla Bachelorette-Jenny

Yksi tv-kevään positiivisia yllätyksiä on ollut Bachelor Suomen onnistunut casting.

Ensimmäistä kertaa mukana oli bachelor, jota meikäläinenkin katseli vähän sillä silmällä. Lisäksi mukana oli useampi nainen, joka olisi mielestäni oikeasti soveltunut Jonille kumppaniksi pidemmäksikin toviksi.

Eilen trilleri päättyi, kun Joni valitsi kahdesta viimeisestä naisesta Janeten.

"On todella hienoa, että olen saanut tavata sut. Olen monesti miettinyt, että missä tuollaisia naisia on. Sä olet saanut mut ajattelemaan minkälaista olisi olla pitkään yhdessä ja perustaa perhe. Mä voin nähdä, kuinka hyvää se voisi meillä olla. Sä saat mut todella herkäksi. Uskon, että sä olet mun unelmieni nainen," Joni sanoi jaksossa liikuttuneelle Janettelle.Kuuluin monen katsojan lailla astetta enemmän Kaisa-fan clubiin. Ehkä siksi, kuten Janettekin eilisessä jaksossa ilmaisi, hän ei ollut kuvautsen aikaan tulevaisuudesta Jonin kanssa yhtä varma kuin Kaisa.

Tykkäsin Janeten reiluudesta ja rehellisyydestä. Hän vaikuttaa Kaisan tavoin tyypiltä, jonka kanssa on helppo tulla toimeen. Kumpikin nainen oli tasapainoinen ja vältteli turhaa draamaa. Se, että ihminen osaa käyttäytyä noin kypsästi ja tasapainoisesti läpi tuollaisten kuvausten, kertoo jonkun moisesta henkisestä tasapainosta. 

Kuulin Jonin valinnasta viime viikolla kyliltä, joten katsoin eilisen jakson sen tiedon pohjilta.

Ymmärsin jaksoa katsoessa nyt selkeämmin, mikä Jonia ja Janettea yhdistää. Molemmista paistaa tietynlainen joukkue-urheilutausta ja leikkimielinen kilvoittelu tuntuu olevan heille tärkeää. Kun Janette näytti vähän herkempää puolta, niin loppujen lopuksi minunkin oli myönnettävä, että ehkä Janette sopii Jonille ehkä vähän paremmin kuin Kaisa.

Kaksi vuotta sitten anelin blogissa, että voisiko silloin Juha Rouvisen hylkäämälle Jennylle saadan oman Bachelorette-ohjelman?

Tämä toteutuu viimein, sillä haku Jennyn oman Bachelorette-ohjelmaan on auki. Vink vink sinkkumiehet. 

Tällä kaudella taas Kaisa on valloittanut kuvauksissa muiden naisten lisäksi myös katsojien sydämet, joten lienee itse oikeutettua, että seuraavana vuonna nähdään Bachelorette, jonka päätähtenä on Kaisa. 

kuvat Nelonen press

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat