Kirjoitukset avainsanalla Au pairit

Jokaisen Au pairit -kauden jälkeen tulee fiilis, että noniin. Nyt kaksikymppisten elämästä on nähty kaikki kiinnostava ja he ovat sekoilleet (ja siinä sivussa hoitaneet toki lapsia) nyt jokaisessa siistissä kaupungissa maailmassa. Tätä sarjaa ei voi tehdä enää kiinnostavasti.

Ja sitten tulee uusi kausi, uudet tyypit ja uusi siisti kaupunki - ja huomaat ahmivasi sarjaa jokaisessa mahdollisessa välissä, vaikka  siihen ei olisi teoreettisesti edes aikaa.

Tänään YLE Areenalle katseluun tulevissa Au pairit Miamissa -jaksoissa pairi-kattaus toistaa edellisten kausien dynamiikkaa. Ja miksi ei, jos se on kerran havaittu toimivaksi.

Sarjan maija poppanen on tunnollinen ja analyyttinen Neea, 19, jonka jokainen vanhempi toivoittaisi milloin vain kotiinsa. Kasvutarinan kokee taas pikkukaupungista tuleva Joona, 20, jonka on helpompi hengittää ja tapailla Tinderin kautta löytyviä miehiä suuren maailman sykkeessä. Räväkän, mutta herttaisen Matleenan, 18, treffi-elämä tuo sarjaan kiinnostavia käänteitä. Pakkaa koko kauden ajan sekoittaa sopivasti joukon kiintiö-ristiriitainen tyyppi Jane, 21.

"Ja huomaat ahmivasi sarjaa jokaisessa mahdollisessa välissä, vaikka siihen ei olisi edes teoreettisesti aikaa"

Sarjan kiehtovuus ei perustu pelkästään draamaan, vaan myös omille muistoille tuosta kaksikymppisen elämänvaiheesta, kun on samaan aikaan aikuinen, mutta sitten ei ole kuitenkaan. Lukion jälkeen kaikki on hetken elämässä auki ja mahdollista.

Näin kolmekymppisenä on omasta itsenäistymisestä on jo sen verran aikaa, että sen ikäisten touhua katsoo uteliaana. Lapsellisia piirteitä katsoo ehkä heltyneenä. No noinhan minäkin ajattelin ja luulin. 

Samalla on kuitenkin onnellinen, että kaikki nuo epävarmuudet ovat suurimmaksi osaksi takana. 

Au pairit Miamissa alkaa tänään klo 22.05 YLE TV2

Jaksot nähtävissä NYT myös YLE Areenassa

Ensimmäisten jaksojen juonipaljastuksia täällä

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogi jatkaa viihteen maailman ilmiöiden ja ihmisten käsittelemistä siitä, mihin Radalla-palsta jää. Elämääkin täällä eletään ja ihmetellään - välillä myös skumppalasin kera.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen toimittaja, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat