Kirjoitukset avainsanalla Varasto 2

Aku Hirviniemen käytös on aamun Huomenta Suomi -lähetyksessä on noussut päivän otsikoihin. Viime viikolla Hirviniemeä samaisen Varasto 2 -elokuvan johdosta haastatelleena en ole yllättynyt. 

Akulla oli hauskuuttajan rooli päällä heti kun hän astui lehdistön eteen. Hän halusi paljastaa suhteensa Hannele Lauriin. Kun otin takin pois selfietä varten, Aku huudahti "Herranen aika, kuinka paljon ajattelit vielä riisua!"

Hirviniemi on ilmiömäinen humoristi, mutta kun hänellä on kyseinen rooli vahvasti päällä, häntä on lähes mahdoton haastatella vakavasti. Sen sai kokea Ivan Puopolo tänään Huomenta Suomessa ja yksi E.Saloranta viime viikolla.

Emilia: Moikka, pitkästä aikaa! Oletko innoissasi aloittamaan päivän haastattelu-urakan?

Aku: Erittäin innokkaana.*Kävitkö muuten katsomassa elokuvan?

E: Kävin joo. En ollut nähnyt sitä ensimmäistä osaa, joten kesti alkuun vähän päästä jyvälle näistä tyypeistä. Nauroin kyllä vedet silmissä lopulta. Se oli paljon parempi ja hauskempi kuin osasin odottaa. (tämä ei muuten ole mielistelyä, vaan totta!)

A: Kiva kuulla. Mä en nimittäin vielä ole katsonut.*

E: Ai? No sullahan on tässäkin elokuvassa Ranisena vähän reppanan rooli. Onko reppana sun hauskuuttajapuolen alterego?

A: Todellisuudessa mä olen paljon tyhmempi kuin Raninen.*

E: Tarkoitin, että kun olet fiksu jannu ja hyvä näyttelijä, niin tuntuuko reppanan roolin asettuminen usein turhauttavalta ?

A: Saatan mä olla joskus vähän reppana oikeestikin. Jos vakavasti puhutaan, kun mietitään koomisia hahmoja, niiden takana usein joku iso tragedia. Mieti vaikka Chaplinin Kulkuria. Jostain syystä minut valitaan reppanan rooleihin. Tässä, Luokkakokouksessa ja muissa. Hietanenkin on vähän reppana.

E: Tässähän KP:lla (Kari-Pekka Toivonen) on selvästi tämmönen äijärooli. Haluaisitko joskus näytellä miehekkäämpiä rooleja?

A: - Ai niinku KP on up ja mä oon bottom.* Kyllä mä voisin äijärooleja näytellä. Nummisuutareissa mulla oli sellainen, mut sähän et käy teatteria katsomassa.* Bodasin itseni hirveeseen kuntoon, voin näyttää sulle täältä kuvia (kaivaa kännykkäänsä). 

E: (katsoo kuvaa) No, siinä on kyllä salilla käyty!

A: Rouskun roolia kutsutaan muuten termillä ylästatuksen rooli ja Raninen on alastatus. Se lukee Teakissa ihan näyttelijätyön kirjassa. 

E: Heeiii, tuota en tiennytkään, kiitti! Olet tehnyt taukosi jälkeen Heinähatun ja Vilttitossun sekä tämän Varaston. Oletko kieltäytynyt paljon töistä?

A: Olen mä jostain kieltäytynytkin. Teen nyt Henkka Hyppösen ja erään suomalaisen koomikon kanssa paneelishow`ta, joka alkaa keväällä Nelosella. Teen lisäksi omia keikkoja. Leffahommaa on vasta kesällä. Ehdin viettää lastenkin kanssa aikaa.

E: Miten tässä maltillisen työtahdin ohessa olet ehtinyt pitää itsestäsi huolta?

A: En ole tässä kuussa hirveästi ehtinyt treenaamaan. Minulla on hyvä kuntovalmentaja Topi Lösönen, jonka kanssa treenasin Tuntematonta varten. Jaajon kanssa käyn sunnuntaisin salilla. En mä niin kovaa dieettiä pidä, elämästä pitää nauttia.

(keskustelua tipattomasta, jota Aku ei halua enää otsikoihin)

E: Sä kuulut tällä hetkellä maan halutuimpiin sinkkumiehiin. Millianen nainen tekee sinuun vaikutuksen? 

A: Hannele Lauri!*

E: Voitko eritellä tarkemmin? Tuleeko sulle naisilta paljon yhteydenottoja vaikka somen kautta? 

A: Enemmän kuin sen, että nainen on ulkoisesti kaunis minua miellyttää, jos naisella on kaunis mieli.* Enkä mä niin ronkeli ole, voi se olla mieskin!* Naisen pitää olla älykäs, hauska, huumorintajuinen, sivistynyt, akateeminen, hyvä viiniasiantuntemus, ja rinnanympärys on oltava, heitä joku hyvä luku?*

E: 90?

A: Ja rinnanympärys 90! Ja ei tule yhteydenottoja, ei ainakaan tämän kommentin jälkeen. *

E: Hah! Onnea vielä ensimmäisestä Jussi-ehdokkuudesta. Miltä se tuntuu tässä vaiheessa uraa?

A: Olisi saanut tulla aikaisemmin! Ei ei,  tuota ei voi laittaa lehteen, sen ironia ei aukea. Suuri kunnia!

Mutta tästäkin (hieman epäonnisesta haastattelusta) huolimatta piti vielä sanomani, että kiva kun oot bäk Aku Hirviniemi!

*merkitty kohdat, joissa toimittaja saattoi aavistaa ironiaa

Varasto 2 ensi-illassa perjantaina 16.2

kuvat: Sanoma/Varasto tiedotus

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat

Instagram