Kirjoitukset avainsanalla maailmantähdet

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ, ARTISTRY

Kun olet juhlinut piiiitkästä aikaa viikonloppuna ja syönyt mitä sattuu, niin vuosi vuodelta on mielenkiintoisempaa, mikä turvotusaste naamassa on maanantaiaamuna. Toissamaanantaina olin jopa hieman kauhuissani, sillä istuin aamulla kello yhdeksän semitunnetun meikkitaiteilija Cristian Cirianin meikkituoliin. Tyyppi on meikannut lukuisia kansainvälisiä supertähtiä ja huippumalleja, muun muassa Shakira, Sandra BullockJennifer Lopez, Naomi Cambell, Claudia Schiffer.. lista kuulosti pitkältä.

No tuona maanantaina Ciriani sai listalleen uuden nimen E.Salorannan.

Että tsadaa vaan!

Ciriani oli ollut Suomessa edeltävän viikonlopun ja katsellut meikäläisiä katukuvassa. Hän listasi suomalaisten naisten meikkisynniksi sen, että käytämme sitä aivan liikaa!

Ciriani oli kuitenkin kansainväliseksi meikkinimeksi aika normaali, ystävällinen jamppa. Hän jaksoi muistuttaa, että jokaisessa ihmisessä on jotain kaunista ja hänestä on kiva auttaa etsimään ja korostamaan noita piirteitä.  No tällä kertaa silmäpussien alta sai etsiä vähän kauemmin..

Cristian teki minulle todella luonnollisen päivämeikin näillä viidellä Artistryn tuotteella. Samalla opin myös niiden käyttämisestä jotain uutta. 

1. Luonnollisen lopputuloksen saamiseksi meikkivoidetta on hyvä laittaa myös korviin sekä hieman nenän sisäpuolelle, jotta kasvoihin ei jää epämääräisiä rajoja.

2. Aurinkopuuterin sijaan Cristain valitsi poskipunan, jota hän laittoi aivan poskiluun päälle. Iltameikkiin hän suositteli lisäämään punaa reippaasti - aina ohimolle asti. Hän käytti samaa poskipunaa myös silmämeikissäni. Kuulosti ajatuksena erikoiselta, mutta käytännössä toimi yllättävän hyvin.

3. Kulmaväri, ripsiväri ja poskipuna ovat meikkitaiteilijan mielestä kolme tärkeintä meikkituotetta. Kulmien rajaamisella kun voi muuttaa kasvojen mittasuhteita - toki helposti myös väärään suuntaan. Minulla on ollut jo aikaisemmin käytössä Artistryn kolmivärinen ruskeahkosävyinen ultramatte-paletti, josta olen siveltimellä sutinut kulmiin väriä. Cristian neuvoi minua vetämään ulkokaarta hieman pidemmälle, jotta kulmat kehystäisivät kasvoja täydemmin.

4. Ripsiin minulle laitettiin Signature -ripsiväriä, joka lupasi ripsiin kuusinkertaiset volyymit. Jotta katseesta tulisi mahdollisimman avoin, Cristian harjasi enemmän väriä uloimpiin ripsiin, silmänurkan lähelle riittää vähäisempikin väri.

5. Huulikiilto on taas kuulema tärkeintä valita vaatteiden värin mukaan. Mustan ja valkean kanssa passaa kaikki, joten Cristian laittoi minulle huuliin Artistryn kevään raikasta uutuussävyä. Huulimeikin kanssa on kuulema kymmenen minuutin sääntö. Eli huulien punaamisen jälkeen niitä ei saa hangata yhteen tai kostuttaa kymmeneen minuuttiin. Tuolloin sävy kestää pidempään.

 

GLO Hotellissa järjestetyssä aamiastilaisuudessa Cristian meikkasi myös Salkkari-näytttelijä ja tubettaja Johanna Puhakan

ARVONTA

Sinulla on nyt mahdollisuus voittaa Artistryn meikkisarjan tuotteita 120 euron arvosta. Palkinto arvotaan kaikkien tästä päivästä, 30.5.2017 lähtien, Sivuraiteilla-sivuston Facebook-sivun uusien tykkääjien kesken. Käy siis tykkäämässä sivusta täällä tai vaihtoehtoisesti voit osallistua jättämällä nimimerkin tai nimesi blogin kommenttikenttään. Voittaja ilmoitetaan blogissa 9.6 perjantaina.

Aurinkoista päivää kaikille!

Kommentit (18)

UllaV
7/18 | 

Olen mukana arvonnassa! Olen myös itse huomannut, että meikkiä käytetään aivan liikaa arkena, varsinkin nuoret tytöt!

Henskuli
12/18 | 

Kaunis, luonnollinen meikki. Korostaa jokaisen omia kauniita piirteitä. Osallistun arvontaan.

AikkuS
18/18 | 

Mukana arvonnassa! Toivottavasti Onnetar suosii, niin saisi vähän päivitettyä tuota meikkipussia :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat

Instagram