Kirjoitukset avainsanalla Katri Utula

Hyvän parisuhteen löytyminen, millä mittareilla kukin sitä nyt haluaa sitten määritelläkin, on haastavaa hommaa. Se nähtiin taas eilen Bachelor Suomi -realityn päätösjaksossa, jossa selvisi, että Tuomas ja Ninja olivat päätyneet eroamaan joku hetki kuvausten päättymisen jälkeen.

Viime kauden Bachelor Juha Rouvisen ja Katri Utulan juontamassa viimeisessä tilinteko-jakosossa saattoi rivien välistä lukea, että Tuomas oli se, joka lopulta halusi suhteen päättää.

Olin koko kauden ajan epäileväinen, syntyykö koko ohjelmassa edes yhtä kunnon suhdetta.

Tuomas ja ohjelmaan osallistuneet naiset puhuivat kyllä kemioista, mutta näillä kemioilla ei ainakaan ruudun välityksellä nähdyn kautta ollut mitään tekemistä "en pysty pitämään näppejäni irti sinusta" -tapaisen intohimon kanssa. Sitä ainakin minun mielestä alkuvaiheessa vaaditaan, jotta siihen voi joskus niiden "neljän juoksentelevan lapsen ja pullatuoksun seassa" -palata. Edes ajatuksen tasolla. Tuomaksen äiti puhuikin viimeisessä jaksossa todella hyvin parisuhteesta.

" Onko toinen sellainen, johon voit rakastua uudelleen ja uudelleen? Huuma on hetki, siinä on kyse kemioista. Rakkaus on työtä. Rakastaminen on sitä, että kestät sen ajan, kun et ole hullaantunut. Koska luotat siihen, että hullaannut vielä uudelleen. "

 

Ninja kuului suosikkittyyppeihini kauden alusta asti. Pidin hänen teeskentelemättömyydestä, aitoudesta. 

Tuntui pahalta katsoa eilen kyynelehtivää Ninjaa. Toisten suhteista on hankala mennä sanomaan mitään, mutta minun mielestä Tuomaksen perustelut suhteen päättymisestä olivat kovin heppoisia. Kaikki muu oli hyvin, mutta tuli erimielisyyksiä, joista Tuomas ei päässyt enää yli. Missä suhteessa niitä ei tulisi tai olisi? 

 

                 

Tuomaksesta en saanut koko kauden aikana oikein mitään selkoa, samaa kritisoivat ohjelmaan osallistuneet tytöt - Ninjaa lukuun ottamatta. Hänelle Tuomas tuntui avautuneen ohjelman aikana. Ninja jaksoi puolustaa häntä eilisessä jaksossa kaiken jälkeen niin hienosti, että toivottavasti Tuomas viimeistään tämän jälkeen ymmärsi mitä menetti. 

Tuotantoyhtiö etsii jo uutta Bacheloria. Eikö Suomessakin olisi aika jo kypsä Unelmien poikamiestytölle? Viime kaudelta Jenny, ja tältä kaudelta Ninja olisivat oikein hyviä päätähtiä!

kuvat Nelonen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogi jatkaa viihteen maailman ilmiöiden ja ihmisten käsittelemistä siitä, mihin Radalla-palsta jää. Elämääkin täällä eletään ja ihmetellään - välillä myös skumppalasin kera.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen toimittaja, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat