Kirjoitukset avainsanalla Jenni Vartiainen

Hypoteettinen tilanne. Istut baaritiskillä ja olet tilaamassa siideriä. Havahdut, että vieressäsi tilausta tekee Jenni Vartiainen. Ja samalla sekunnilla tanssilattialta (ei päästäsi) alkaa kuulua En haluuu kuolla tänä yönääää.

Mitä kuuluu tehdä?

 

A. Villiinnyt hurjaan tanssii ja vedät pari parasta twerkkausmuuviasi Vartiaisen polvea vasten samalla, kun huudat, että tääää on sikahyvä biiisi tää sun biiisi.

 

B. Yrität esittää, että tilanne on sinulle yhtä arkinen kuin kaupassakäynti. Niin siis kuka Jenni Vartiainen?

 

C. Biisi on mielestäsi aivan ihan kuraa, ja ilahdut mahdollisuudesta kertoa siitä mielipiteesi laulajalle. 

 

Jenni vastaa: 

"Ihan mieluiten olisin näissä tilanteissa tietenkin kärpäsenä katossa. Oon kyllä ollut baarissa tuollaisessa tilanteessa ja parasta on, jos jengi yltyy sellaiseen spontaaniin yhteislauluun. Ehkä siinä tilanteessa on parempi, että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa biisistä, niin voi pitää sen omana tietonaan ja poistua vaikka vessaan sen ajaksi, jos ei kestä kuunnella."

Miten Jenni itse toimii ihailemiensa kollegoiden seurassa?

"Olen ollut niinkin kypsä, että en ole usein halunnut tavata kaikkia fanittamiani tyyppejä, vaikka joskus siihen olisikin saattanut olla mahdollisuus. Esimerkiksi Björk on mulle sellainen yliluonnollinen ikoni, enkä ole halunnut murtaa sitä kuvaa hänestä. J.Karjalaisen keikkaa fanitin niin, että olin sen jälkeen niin pähkinöinä, että en olisi pystynyt puhumaan heille mitään. Ostin sen sijaan baaritiskiltä jaloviinapullon, shottilasit ja kirjoitin kiitoskirjeen. Pyysin baarimikkoa viemään ne bändille. Sen jälkeen siitä on tullut tapa. J.Karjalainen tietää aina, että olen ollut keikalla, kun bäkkärille tulee jallupullo."

Jenni Vartiainen siis tänään ilmestyneen Me Naisten kansijutussa, joka duunattiin näiden tärkeiden kysymysten ohessa. Kiitos Jensu ja sen tiimi!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Onko teidän baarissa joku salmonella- epidemia kun vessaan on niin kauhea jono? Ei siellä lähti vain vartiaisen biisi soimaan...

neito
2/3 | 

Asiasta kolmanteen, instagram linkki tuossa oikealla ei toimi lainkaan. Ei vie oikealle sivulle. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogi jatkaa viihteen maailman ilmiöiden ja ihmisten käsittelemistä siitä, mihin Radalla-palsta jää. Elämääkin täällä eletään ja ihmetellään - välillä myös skumppalasin kera.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen toimittaja, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat