Kirjoitukset avainsanalla edis tatli

Niin siinä sitten kävi, että nyrkkeilijä Edis Tatli peittosi Tanssii tähtien kanssa -finaalissa pitkään kilpailun ennakkosuosikin viittaa kantaneen näyttelijä Hannes Suomisen.

Istuin eilen ensimmäistä kertaa paikan päällä TTK-yleisössä ja sieltä seurattuna voitto meni oikeaan osoitteeseen.

Hanneksen vahvuutena on ollut koko kauden ajan sisäistää ja tulkita tanssit ennätysajassa. Lisäksi Hanneksen vaatimattomuus on varmasti vedonnut äänestäjiin.

Hyvin ja koskettavasti Hannes tanssi myös eilen, mutta lopulta Edisin energia ja urheilija karisma erotti hänet muista finalisteista.

Eilen Edis oli illan kirkkain tähti erityisesti freestylenumerossa, jonka nyrkkeilijä esitti parinsa Katri Mäkisen kanssa Michael Jacksonin tahtiin. 

Edisin voitto teki lisäksi koko formaatille hyvää. Tähän asti voiton on vienyt usein laulaja tai näyttelijä, Edis oli ensimmäinen voittoon yltänyt urheilija. Tämän kokoisessa maassa vaihtelu virkistää.

Mies ei kuulunut myöskään ennen ohjelman alkua ennakkosuosikkeihin, joten mustan hevosen ohittaminen ennakkosuosikin loppusuoralla lisää aina mukavasti draamaa, jota tämänkaltainen talent-reality tarvitsee.

Kauden TTK-finaali oli monella tapaa historiallinen, sillä ensimmäistä kertaa siinä kilpaili kilpaili kolme finalistia. Hanneksen ja Ediksen lisäksi finaaliin ylsi tubettaja-laulaja Tuure Boelius, joka jäi kisassa katsojaäänien ratkettua kolmanneksi.

Finaalissa nähtiin myös ensimmäistä kertaa ainoastaan miesoppilaita. Tilastojen valossa naiset ovat hallinneet kisan voittotilastoja, joten siinäkin mielessä tarinalla oli onnellinen päätös.

kuva: Me naiset/Sanoma/Jonna Öhrnberg

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat