Kirjoitukset avainsanalla Jenna Elfman

Kun etsin ennen joulua tämän blogin kuvausta varten itselleni jotain vaatteen tapaista, törmäsin siihen. Vaikka oli paras punaisen joulusesonki, sitä oli jokainen ketjuliike täynnä. Hupparina, leggarina, neuleena, toppiksena - apua, pitäskö minunkin?

Toki olin nähnyt syksyn aikana satunnaisissa muotijulkaisuissa, että se on tuleva, mutta sen laajuus yllätti minutkin.

Kun aloin oikein miettimään, se on pyörähtänyt ylläni ennenkin.  Peruskoulun päättäjäisissä seison siihen pukeutuneena ja Spice Girls -sandaaleissani - jotka tosin olivat sentään valkoiset - ujo hymy kasvoilla ja todistus kädessä tyttörivin keskellä, silmissä katse, että tähän rakennukseen en enää tässä elämässä palaa. Enkä palannut.

Kaksikymppisenä, en kovin varakkaana opiskelija, tanssiryhmän promokuvauksissa Sedu-tapetin verhoamassa Studio 51 -ravintolassa sinä sunnuntai-iltapäivänä valitsin ylleni kesän suosikkitoppini. Sen värisen. Tosin kuvissa baarielämää ja aurinkoa nähnyt  toppi näyttää enemmän valkoiselta kuin siltä. Mutta ah niin muodikas hattu. Se on sitä väriä! Sen huomaa ajan värittämästä kuvasta vieläkin. (ja se tanssiryhmä oli muuten sitten sellainen, että siellä sai pitää keikoilla vaatteet päällä)

"Olin nähnyt muotijulkaisuissa sen olevan tuleva, mutta sen laajuus yllätti minutkin"

Oikeastaan olen valinnut sitä ylleni useassakin tärkeähkön tapaisessa tilanteessa, josta jää jälki. Hieman järkyttyneenä katson työpöydälläni nököttävää, edellisestä työpaikastani saamaa kansikuvaa meikäläisestä, jossa olen myös pukeutunut myös siihen.

Miten tämä on ylipäänsä mahdollista? Enhän käytännössä ikinä pukeudu siihen vapaa-ajalla. Vilkaisu vaatekaappiin. Sitä väriä on vain kaksi bomberia, jotka ostin kuvausta varten. 

Mitä minusta kertoo, että pukeudun suhteellisen tärkeissä tilanteissa vaaleanpunaiseen?

Värianalyysi kertoo seuraavaa:

Vaaleanpunainen on herkkä, lauhkea väri. Se kuvastaa yleismaailmallista rakkautta, uskoa kaikkien ihmisten kauneuteen ja hyvyyteen. Vaaleanpunainen luo tasapainoa ja auttaa ratkaisemaan hankalia tilanteita sopuisasti. Vankiloissa on saatu hyviä tuloksia laittamalla vihamielisiä ja hyökkääviä potilaita vaaleanpunaisiin huoneisiin - tuliset tunteet talttuvat.

Voi olla loogistakin, että olen halunnut viesti uusissa tilanteissa sopuisuutta. Tai sitten noina ja näinä vuosina vaaleanpunainen on sattunut olemaan vain muodissa. Tiedä näistä. 

"Vankiloissa on saatu hyviä tuloksia laittamalla vihamielisiä ja hyökkääviä potilaita vaaleanpunaisiin huoneisiin"

Mutta oli joka tapauksessa kiva avata ensimmäinen Me Naisten Radalla-palstani tiedostamattomalla turvavärilläni ja siihen verhoutuneilla julkkiksilla. Ilahduin myös, kun löysin kuvatoimiston tuoreista kekkerikuvista Jenna Elfmanin, siis tuon Spice Girls -kenkien kanssa samanikäisen Dharma ja Greg -sarjan Dharman.

Miten olin saattanut unohtaa hänetkin?

Nopea googlaus kertoo, että Jenna on ehtinyt sarjan päättymisen jälkeen tekemään yhtä monta comeback-yritystä kuin kyseinen värikin. *edellisillä ei mainittavia läpimurtoja

P.S Nää on kivoja!

 

                                      H&M 3,90€

 

 

                                                                           Bik Bok 49,99€

 

                   

                                                                   Chanel Light Pink Caviar 2280€

 

                                      H&M 29,99€

 

* Nuoruuden avautumiskuvat löytyvät Instagramista/Sivuraiteillabyemilias 

* kuvat MV Photos, H&M, BIK BOK, Chanel

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat

Instagram