Kirjoitukset avainsanalla televisio

Aloittelevana viihdetoimittajana haaveilin talkshow-emännän urasta. 

En suoranaisesti heti alalle tullessani, vaan ajatus heräsi 23-vuotiaassa mielessäni pikkuhiljaa.

Siihen asti olin diggaillut suomalaisista talkshow-kentässä lähinnä Joonas Hytösen meiningistä.

Joka tapauksessa alalle tullessa huomasin (anteeksi pieni itsekehuvouhotus väliin), että olin aika näppärä tekemään nopeita haastatteluita. Eli pystyin talkshow´maiseen tapaan saamaan lyhyessä ajassa tyypistä olennaisia asioita irti.

Osasin olla myös sopivasti epäsovinnainen, ehkä jopa hauskakin, että jotkut haastateltavatkin tuntuivat viihtyvän - ehkä yleisökin saattaisi? 

En kuitenkaan koskaan puhunut unelmasta kenellekään. Hymistelin vain, jos kaveriporukoissa joku sanoi, että olisit tosi hyvä tollaisessa hommassa. 

En koskaan tehnyt siis unelman eteen yhtäkään siirtoa, koska en ajatellut edes näkyvän tv-työn olevan millään tavalla minulle mahdollista, koska olen liian ruma - tai no ainakin liian tavallisen näköinen televisioon.

Eikä tämä ollut itsesääliajatus, vaan ennemmin realistinen asia, jonka ymmärsin ja nielin, sitä erityisemmin käsittelemättä tai kyseenalaistamatta.

Vuosia myöhemmin pyörin työni puolesta päivän Vappu Pimiän ja Jenni Pääskysaaren houstaaman Korkojen kera -talkshow´n kulisseissa. Silloin vanha unelmani nousi mieleen, että ainiiin tuostahan minäkin joskus haaveilin. 

Kunnes suora lähetys käynnistyi.

Vaikka olisi kuinka pitänyt elämässään onnistuneita hääpuheita tai presentaatioita, tai kuinka höpöttelisi Instastoryssa tai tube-kanavallaan rennon letkeästi, niin uskon, että meille ja heille kaikille tilanne, jossa koko koneisto (ziljoona kameraa ja spottia) täyden yleisön ja minuuttiaikataulun kera, ei todellakaan onnistuisi meiltä kaikilta.

Se, millä ammattitaidolla Vappu ja Jenni ottivat tilanteen tottuneesti haltuun, sai minut samalla ymmärtämään, että tuskin osaisinkaan olla niin vain vitsaileva ja epäsovinnainen -saati valovoimainen - talkkari-emäntä tuossa tulikokeessa. Ainakaan ilman sitä vuosien kokemusta, jota en koskaan uskaltanut lähteä edes tavoittelemaan.

Se mikä showbisneksessä näyttää helpolle ja vaivattomalle, vaatii yleensä juuri eniten työtä. Ulkonäöllä tuossa talk show´n tekemisessä oli hyvin vähän tekemistä minkään kanssa.

Liian ruma telkkariin -ajatus palasi mieleeni, kun muutama viikko sitten haastattelin Jenni Pääskysaarta MTV:n kevään ohjelmien lehdistötilaisuudessa. Kun Jenni kertoi, että ei enää suostu siihen, että hänet meikataan ja maskeerataan ruutuun ihan toisen näköiseksi, huomasin ensimmäistä kertaa sanovani sen ääneen.

Minä luulin nuorena, että olen liian ruma televisioon.

Jenni toivoo, että ulkoisen sijasta kiinnitettäisiin enemmän huomiota sisältöön. Minäkin toivon, että ulkonäöllä ei olisi niin paljon väliä - suuntaan tai toiseen. Ensisijaisesti jokaiseen projektiin mietitään, millainen tyyppi siihen sopii.

Ja varmasti klassisesti kauniit ihmiset ovat saaneet osakseen myös epäilyjä ammattitaidostaan, mutta kyllä näin taviksen näköisen kulmasta showbisneksessä ulkonäkö avaa enemmän ovia kuin sulkee.

Toivon, että mediakentän kilpailuin kiihtyessä, ruudussa on yhä enemmän tilaa ennen kaikkea superammattilaisille. Välillä tuntuu älyttömälle, miten paljon televisiossa esiintyvien ulkonäköä arvostellaan.

Entä oma talkshow-unelmani?

Olen oppinut nauttimaan siitä, että voin tehdä viikosta toiseen omassa rauhassani viiden minuutin talkshow-haastiksiani jennypääskysaari-maskissani ilman, että kukaan kiinnittää siihen sen ihmeempää huomiota.

 

kuvat oma hetkeni valokeilassa Frendien Central Perk -kahvilan lavasteissa Warner Brosin studiokierroksella Kaliforniassa

Kommentit (1)

Vierailija

Voi, Suomen televisiossa on paljon ei niin kauniita naisia pullollaan, itse ihmettelen usein miten ovat pääseetkään töllöön mutta kai heissä on sitten jotain sisältöä.

Tyhjyys. Se on päällimmäinen tunne, kun syksyn aikana ainoa säännöllisesti seuraamani sarja Ensitreffit alttarilla päättyi tällä viikolla.

On aika kerrata kauden satoa.

Ensinnäkin olin supertyytyväinen, että Vesa ja Sini päättivät jatkaa yhdessä – ja vielä löysivät kuvausten loputtua sen kadoksissa olleen kipinän. Tämä on hyvä muistutus myös seuraavan kauden pareille, että tv-kameroiden läsnäollessa ei kannata tehdä vielä kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä, jos valtaosa asioista on hyvin.

Esitin alkukauden aikaan kritiikkiä myös siitä, että osallistujat ovat liian nuoria. Olen yhä sitä mieltä, että osallistujat voisivat olla kolmekymmentä täyttäneitä. Siihen ikään mennessä sanotaan, että ihmisen peruspersoonallisuus on kehittynyt (toki elämäntapahtumat jne sitä vielä muovaavat), mutta sen ikäinen tietää jo suunnilleen mitä haluaa ja oletettavasti tuntee itsensä paremmin kuin kaksikymppisenä.

Toisaalta sekin on totta, että ihmiset ovat erilaisia. Minäkin fanitin 29-vuotista Miinaa, jolta imin hyvä muija -asennetta. Ei voi kuin ihailla, miten hän säilytti positiivisuutensa ja huumorinsa, vaikka Heikki säikähti alkuun ”tatuoitua” morsianta.

Eikä Miina kyllä alle kolmekymppisenä ollut yhtään hukassa itsetuntemuksensa kanssa, joten nämä asiat eivät todellakaan ole kovin mustavalkoisia. Mutta toisaalta Miina olisi varmasti ollut ohjelmaan hyvä tyyppi vuoden kuluttuakin, kolmekymmentä täytettyään.

Tältä parilta opimme, että kärsivällisyys on hyve ja liian nopeasti tehdyt johtopäätökset taas eivät.

"Myönnän, että oman käytöksen näkeminen televisiossa kirpaisi"

Minäkin katsoin Rosan ja Eetun kohtauksia usein korvat punaisina. En ainoastaan, siksi että myötähäpesin Rosan puolesta ja olisin halunnut huutaa Eetulle, että oven takana on jono tulijoita, juokse, äläkä vaan kadota sitä ennen ihanaa itseäsi!

Vaan siksi, että olen väsyneenä aivan yhtä riidanhaluinen ja epäoikeidenmukaisia johtopäätöksiä viljelevä kuin Rosa. Myönnän, että oman käytöksen näkeminen televisiossa kirpaisi.

Puolustukseni on sanottava, että saan moisen kohtauksen ehkä 1-2 kertaa kuussa, kun stressi, hommat ja hormonit ovat kasautuneet. Olen myös liian miellyttäjäluonne (tai vaan kohtelias), etten koskaan tohtisi varmaan edes kiukutella kumppanille alkuvaiheessa. Tai se tuntuisi ajatuksena kaukaiselle, mutta minä en tosin ole käynyt Ensitreffit alttarilla -kokemusta henkilökohtaisesti läpi.

Oma mieheni suhtautuu kohtauksiini pääsääntöisesti rauhallisesti, joskus huumorilla. Mutta kyllä hänestä on vuosien aikana saanut myös vastusta.

Luulen, että Eetu oli vielä suhteessa sen verran alkuvaiheessa, että hän ei osannut suhtautua Rosan mielialanvaihteluihin. Ja tavallaan se onkin mahdotonta, koska tietyssä mielentilassa mikään asia nyt vain ei ole hyvin. Ja se on varmasti toiselle superraskasta.

Siinä vaiheessa miehen pelastaa yleensä vain todella hyvin homman kiteyttävä läppä tai lähteminen koko tilanteesta, että mieti nyt vähän mitä puhut keskenäsi -tyyliin.

Toivottavasti molemmat, Rosa ja Eetu, oppivat suhteesta paljon itsestään tulevien suhteiden varalle. Eetuhan oli jo napattukin, jee!

Minä yritän muistaa tästä lähtien heidät aina, kun tekee mieli vain purkaa pahaa oloa toiseen.  

lue myös: Ensitreffit alttarilla Rosan kiukuttelu: Pitäisikö osallistujien olla yli kolmekymppisiä?

 

kuva: MTV

 

 

 

Kommentit (0)

Katsoin ennakkoon äsken päättyneen Ensitreffit alttarilla -jakson ja täytyy sanoa, että meikäläisen ihmetyskynnys ylittyi nyt Rosan, 26, käytöksen suhteen siinä määrin, että mietin, onko lähempänä 25 ikävuotta oleva kypsä kestämään ohjelman tuomat paineet?

Ja kyllä kuten aikaisemmilla kausilla on nähty, ohjelman konseptiin kuuluu, että omat ja toisen omituisuudet joutuu kohtaamaan. Rosalla ahdistus ja aaltoilevat tuntemukset alkoivat vaan ennätysaikaisin.

Häämatkan jälkeen Rosa kertoi jo, että tarvitsee aikalisää kaikesta.

Ensimmäisenä päivänä häämatkalla alkoi ahdistus, en tiedä varsinaista syytä. Semmonenkin, kun ei ehdi nähdä ystäviä, ei perhettä, nyt kun just tarvis tukea ja lohdustusta, Rosa selvitti illan jaksossa.

Häissä palavasti Eetuun, 28, rakastunut Rosa näytti tempperamenttiiaan siis jo häämatkalla, mutta tänään nähdyssä jaksossa tuntui, että kiukuttelu oli jo lapsellista.

Uusimmassa jaksossa Eetu muutti siis Rosan luo Lahteen. Ajoitus ei ollut mitä parhain, sillä sairaalassa työskentelevällä Rosalla oli meneillään yövuorotyöputki.

Äitini on tehnyt koko elämänsä myös yötöitä sairaanhoitajana, ja olen sitä kautta nähnyt, miten raskasta epäsäännöllinen yötyö on. Nyt tuntui, että Rosa kaatoi koko ammatinvalintansa Eetun niskaan heti, kun puoliso astui ensimmäistä kertaa Rosan olohuoneeseen. Rosan vastaanotto ohjelmaan kahteen muuhun pariin verrattuna oli vaatimaton. Heikkiä odotti Miinan luona valmis makaronilaatikko,  Sini tyhjäsi hyllyjään Vesaa varten ja halusi valmistaa tälle hyväksi havaitsemallaan reseptillä.

Täällä ei ole mitään hotelliaamupalaa

Rosa totesi sen sijaan Eetulle, joka ei sellaista todellakaan vailla ollutkaan, tuntui vain kyselevän, missä puurohiutaleet ovat.

Nukuttuaan yövuoron jälkeen Rosa suostui lopulta pyörähtämään Eetun kanssa kaupassa.  Lopulta hän syyllisti Eetua sielläkin, että "tämä saa ideoida ihan keskenään ruokansa" sekä, että Eetun vapaailta mässyineen kuulosti "kadehdittavalta".

"Täällä ei ole mitään hotelliaamupalaa"

Luonteeltaa selkeästi kiltti Eetu yrittää piristää ja mennä Rosan jaksamisen ehdoilla. Mutta kuinka kauan hän jaksaa?

Tähän asti nähdyssä ei parisuhteeseen ole mahtunut kuin Rosa Rosa Rosa ja sen tunteet.

Olen ymmärtänyt, että ohjelmaan haetaan ihmisiä, jotka ovat motivoituneita sitoutumaan ja elämään parisuhteessa. Ehkä jos ymmärtää, että työ on vaativaa, niin kannattaisiko ensimmäiselle arkiavioliittoviikolle yrittää järjestää viikko kesälomaa, ettei ihan heti tarvitsisi hypätä syvään päähän?

En osaa sanoa, paljonko ikä vaikuttaa Rosan käytökseen vai yksinkertaisesti outo tilanne? Onhan ohjelman historiassa nähty toki myös, kuinka nelikymppinen mies ei voi luopua iltarahkastaan missään tilanteessa.

Itse olen tottunut näkemään ohjelmassa hieman sivistyneempää käytöstä.

Jokainen tietää lähipiiristään, että kumppanin löytäminen vaikeutuu, kun kolmekymmentä ikävuotta tulee täyteen. Jotenkin alunperin ajattelin, että ohjelma on suunnattu juuri näille ihmisille, jotka ovat valmiita sitoutumaan, mutta eivät ole sitä kolmenkympin jälkeen löytäneet sopivaa puolisoa.

Valitut ihmiset myös tuntevat itsensä hyvin ja ottavat vastuun elämästään.

Hyvänä esimerkkinä tällaisesta tyypistä Miina, joka tuntuu suhtautuvan vuorotyöhön, kuin elämään positiivisen rennosti. Ilmapiirin eron Heikin ja Miinan sekä Rosan ja Eetun kämppien välillä saattaa aistia ruudun läpi. Vaikka Miina painui aikaisin pehkuihin, Heikki jäi hyvällä mielellä viettämään aikaa keskenään.

Sitä omaa tilaa voi antaa ja ottaa muutenkin kuin äksyilemällä.

 

Nopea katsaus kertoo, että aikaisemmilta Suomen Ensitreffit-kausilta on syntynyt jokaiselta yksi pysyvä liitto. Ensimmäisen kauden Violaa ja Esaa lukuun ottamatta kaikki yhdessä pysyneet parit olivat molemmat yli kolmekymppisiä, kun sanoivat tahdon.

Toiselta kaudelta yhdessä ovat yhä tuolloin 34-vuotias Sari ja 35-vuotias Antti. Kolmannelta taas Tiina 34, ja Samuel, 31. Viime vuonna 32-vuotias Johanna nai 39-vuotiaan Markuksen ja pari on yhä yhdessä (kuvassa alimpana).

Mitä mieltä olette? Onko ikä vain numeroita vai voisiko elämänkokemuksesta olla tässä ohjelmassa niin iso hyöty, että se olisi jopa vaatimus?

 

kuvat AVAtv

 

 

 

Kommentit (16)

peanutbuttercup

Olen samaa mieltä, minusta pitäisi olla yli kolmenkymmenen. Minusta tuntuu, että yleisesti 25 vuotiaat ohjelmaan lähtijät eivät ole tarpeeksi kauan ehtineet haluta vierelleen vakituista kumppania. Heillä on myös usein enemmän odotuksia tulevasta kumppanista, ja oletukset saattavat särkyä jo alussa.

Vierailija

Ihmiset kypsyvät ja kasvavat eri tahtiin, joten tietynlaisen käytöksen liittäminen tiettyyn ikään on ehkä vähän mustavalkoista ajattelua. Paljon vaikuttaa myös se, millaisia aiempia kokemuksia parisuhteista on ja kuinka kauan on ollut yksin. Onhan sarjassa nähty myös niitä vähän vanhempia pareja, joille pitkällisen yksin asumisen jälkeen toisen ihmisen päästäminen omaan arkeen ja rutiineihin on osoittautunut liian vaikeaksi – ja ymmärtäähän sen, kun se tapahtuu noin yhtäkkiä. Vaikka kolmekymppiset saattavat olla valmiimpia sitoutumaan, he ovat myös helposti jäsähtäneet omiin rutiineihinsa, kun taas nuoremmalle se uuden arjen rakentaminen toisen ihmisen kanssa voi olla helpompaa. Puolensa ja puolensa.

Emilia S.
Liittynyt14.12.2016

Tämä kaikki pitää ehdottomasti paikkansa. Mutta usein kaksikymppisillä keskimäärin enemmän myös aikaa - vaikka osallistua myöhemmin ohjelmaankin. 

Anoppi ja kahden pojan äiti

Kyllähän ikä yleensä tuo myös elämänkokemusta ja toivon mukaan sen myötä myös ymmärrystä puolin ja toisin. Itseäkin jäi harmittamaan Eetun puolesta. Ei kiva fiilis muuttaa jos ei koe olevansa tervetullut.

Emilia S.
Liittynyt14.12.2016

Joo toivotaan, ettei mennyt hyvä mies kokonaan hukkaan kyseisessä formaatissa. Voidaanhan odottaa tästä vielä Rosan kasvutarinaa.

Vierailija

Mielelläni näkisi myös vanhempia - jopa yli 5-kymppisiä. Voisi olla mielenkiintoista nähdä, miten elämänkokemus ja aiemmat, ehkä pitkätkin parisuhteet muokkaavat tietä täysin tuntemattomalle.

Emilia S.
Liittynyt14.12.2016

Hei, Ruotsin versiossa (nähtävissä Katsomossa) oli viisikymppinen pariskunta. Olen samaa mieltä, että sitä oli kiehtovaa seurata.

Ammatinvalintakysymys

Mikään muu ammattiryhmä ei osaa marttyyrikiukuttelua niin taidokkaasti kuin sairaanhoitajat. Kaikki täysin leipääntyneitä jo ennen 30v:n täyttymistä. Marttyyrikommentteja odotellessa :D

Emilia S.
Liittynyt14.12.2016

Vuorotyö varmasti tosi rankkaa tuossa työssä, olen oman äitini kautta nähnyt. Mutta ei se oma ammatinvalinta ole puolison syy. 

Tv

tämähän on telkkaria ja realitysarja. Henkilöille saatetaan myös määrätä provosoivat roolit.

Mermar

Olen itsekin hoitoalalla, mutta en voi enkä halua eikä minun tarvitse kiukutella läheisilleni Roosan tavoin. Roosa on vasta hetken ollut alalla, miten jaksaa kolmekymmentä vuotta. Ja kuka jaksaa Roosaa, joka on varmaan valinnut itse ammattinsa. Voi potilasraukkoja ja läheisiä. Perheestä ja lapsistakin on monen selviydyttävä työn ohella. Tuo ei selviä edes itsestään.

Sinuhe

Olen samaa mieltä, että pitäisi olla yli kolmenkymppisiä. Silloin he ovat oppineet tuntemaan itsensä hyvin ja kenties olleet sinkkuna jo pidemmän aikaa. Lähinnä tuntui, että Rosa haki ohjelmaan vain päästääkseen naimisiin kuin löytääkseen itselle sopivan kumppanin. Eetu vaikuttaa paljon kypsemmältä kuin Rosa, joka kaataa kaiken toisen niskaan; itsehän on alansa valinnut.

Vierailija

En usko, että tuo kiukuttelu ja tikkumaisuus olisi tällä henkilöllä pelkästään iällä selitettävissä. Luonnevika mikä luonnevika.

Outi

Olen samaa mieltä. Nämä rosat kulkevat läpi elämänsä vaatien erityiskohtelua. Ehkä into päästä naimisiin ja julkisuuteen siivitti Rosaa hakemaan ohjelmaan. Mietin, että formaatin alkukausilla miehet olivat ne, joille ei sitten kelvannutkaan se valmiiksi valittu puoliksi ja nyt viimekausilla ovat naiset olleet pettyneitä, kun sitä unelmaprinssiä ei tullutkaan. Aika ikävää silmien pyörittelelyä ja joustamattomuutta harrasti esim. tämä rahkamiehen vaimoehdokas. Olisi mielenkiintoista nähdä todella aikuisen parin sitoutumusprosessi; tuoko ikä mukanaan viisautta vai kenties pelkkää joustamattomuutta. Jotkut eivät taida taipua perhe-elämään, olkoon sitten ikä ja elämänkokemus mikä tahansa.

Jos saisin mitä vaan, mä menisin nyt nukkumaan.

Ja katsoisin viikon putkeen tv-sarjoja.

Sitten nukkuisin taas.

Ehkä välillä vähän urheilisin ja olisin auringossa. 

Kaksi päivää kesälomaan, ja olen varautunut lähinnä loman sadepäiviin käymällä läpi sarjatarjontaa. Arvostan sarjoja, joissa on ihmissuhdedraamaa, oivalluksia ja huumoria. Ja jotta täydellinen ja maaninen sarjamaraton on mahdollinen, niin toivottavaa olisi, että potentiaalista sarjaa olisi tehty enemmän kuin yksi kausi. Näitä seuraavia on!

Younger-sarjaa mainostettiin Sinkkuelämää-sarjan tekijöiden uutuutena. Katselin yksi ilta muutaman jakson, joka muuttui seuraavana iltana (tai yönä) ensimmäisen kauden sarjakatseluksi.

 Sarjassa on sama kepeys kuin Sinkkuelämässä, mutta aiheet ovat puhuttelivia, vaikeitakin. Niistä tehdyt huomiot ovat teräviä ja totta.

Sarjassa uransa hylännyt nelikymppinen perheenäiti Liza eroaa ja yrittää saada töitä kustannusalalta. Hieman kertakäyttökomedialta kuulostava idea, mutta toimii yllättävän hyvin. Sitä kautta päästään pureutumaan molempien ikäluokan naisten valintoihin, odotuksiin sekä ympäristön paineisiin ja oletuksiin.

Hahmot ovat hyvin kirjoitettuja ja teemat samaistuttavia. Tämän sarjan katsomista odotan eniten, sillä kausia on yhteensä viisi.   En tiedä, kestääkö Younger samalla tavalla aikaa kuin Sinkkuelämää, mutta kertakatseluna ihan yksi suosikeistani vuosiin.

Kaikki neljä kautta nähtävissä C Morella, uudet viidennen kauden jaksot latautuvat viikoittain

DVD-hyllystä: Olen pitänyt Sinkkuelämää -maratoneista taukoa pari vuotta. Tänä vuonna sarja täytti tässä kuussa 20 vuotta. Joko olisi aika katsoa taas?

Palkitun The Affair -sarjan neljännen kauden jaksot alkoivat viime viikolla HBO:lla. Näitä en ole malttanut olla tirkistelemättä, onhan jaksoja tullut vasta kaksi.

Sarjassa neljän lapsen opettaja-isä Noah oli alunperin onnellisesti naimisissa. Sitten hän törmää ja tutustuu lapsensa menettäneeseen tarjoilijana työskentelevään Alisoniin, jotka ajatuvat suhteeseen, jolla on kauaskantoiset seuraukset.

Neljännelle kaudelle edettäessä sarjaan on tullut uusia hahmoja, jotka pitävät sen yllättävän tuoreena. Jo toisen jakson jälkeen pakka on taas sekaisin.

The Affair-kaudet katsottavissa HBO:lta. Uudet, neljännen kauden jaksot, maanantaisin

DVD-hyllystä: Teinidraamasarja O.C koukutti 2000-luvulla. Katsoimme keväällä muutaman jakson uudelleen alusta ja kappas, se koukutti taas! Rikkaista ja ei niin rikkaista oloista tulevien ongelmateinien elämästä kertova sarja antaa näkökulmaa myös vanhempien elämään. Tuotantokausia on neljä ja niistä ainakin ensimmäinen kestää uudelleen katselun hyvin.

Varoitus: Saattaa aiheuttaa suunnatonta Kalifornian matkakuumetta juurikin sadepäivinä.

 

Kotimainen Ex-onnelliset -sarja saa jatkoa kesällä MTV3-kanavalla. Toisen kauden jaksoja voi seurata kesällä jo C Moresta.

Johanna Vuoksenmaan käsikirjoittamassa sarjassa eroperheet muuttavat niille suunniteltuihin asuntoihin. Sarjassa esiintyy liuta nimekkäitä suomalaisia näyttelijöitä. Hahmot ovat eri-ikäisiä, mutta kovin herkullisia. Jostain syystä ei ole kiehtovampaa aihetta kuin keski-iän kriisi.

Toiselle kaudelle perheitä tulee lisää, muutama poistuu. Kiinnostavia tarinoita on niin paljon, että olen viidennen jakson myötä ehtinyt huolestua, että jaksoja on liian vähän. Molemmille kausille lämmin suositus.

Molemmat kaudet nähtävissä C Moressa. Uudet, toisen kauden jaksot tulevat palveluun torstaisin.

DVD-hyllystä: Kaikki 90-luvun koululaiset muistavat Ruusun aika -sarjan. Ostin sarjan kaikki kaudet DVD-paketin toissa vuonna joululomaksi-Siihen koukuttui silloinen ekaluokkalainen. Hyvän perhedraaman lisäksi, voi nostalgisoida 90-luvun muotia. Ja näyttää lapsille, että tällaista oli, kun äiti oli teidän ikäinen. Sarja toimi yllättävän hyvin koko perheen katselussa vielä näin 25 vuotta sen esittämisen jälkeen.

Mistä tietää, että kesäloma lähestyy? Ulkona alkoi just satamaan. Toivottavasti näiden ansiosta sadepäivät tuntuvat vähemmän ankeilta.

Kommentit (0)

Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogi jatkaa viihteen maailman ilmiöiden ja ihmisten käsittelemistä siitä, mihin Radalla-palsta jää. Elämääkin täällä eletään ja ihmetellään - välillä myös skumppalasin kera.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen toimittaja, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat