Kirjoitukset avainsanalla kosmetiikka

Voiko ollakaan parempaa perjantaita suorittaa arvontoja aurinkoinen maaliskuun ensimmäinen!

En hetkeen ole ehtinyt pitää blogissa arvontoja, joten huvitti, kun tänä aamuna tajusin, että apua tätä prosessia ei vedettykään läpi ihan hetkessä.

Tammerfest-lippujen sekä Linkosuon festarieväiden arvontaan osallistui teitä nimittäin 492 ja KORRES-luonnonkosmetiikan pika-arvontaakin ehti tulla vastauksia reilussa vuorokaudessa 259 innokkaalta. Kiitos!

Virallisen valvojan arvottua voittajat (suoritus tallennettu IG-tililleni Storiesin puolelle) "hatusta". Otin mukaan kaikki facebookin, Instagramin sekä tietysti täällä blogin puolella vastanneet. Ja tällaisille numeroille osui voittajat.

Tammerfest-liput sekä festarieväät festeille voitti sannatorkkel.

Linkosuon festarieväät voittivat myös hanna.mayra, ponsku79, odelmiina, tatze89 sekä leeatar. 

KORRESin palkinto meni annelisalonnen 

Huhuilen teitä vielä Instagramin puolella. Voittajat ilmoittakaa ystävällisesti itsenne ja osoitteenne mieluiten empuntemputjatarinat@gmail.com osoitteeseen. Katselen myös IG:n inboxia, joten sinnekin voi toki ilmiantaa itsensä.

Nyt kun arvontojen makuun pääsin, kävin hyväksymässä keväälle vielä muutaman muun samankaltaisen yhteistyön. Olin unohtanut, miten hyvä mieli arpajaisilosta tuleekaan.

Ihanaa viikonloppua!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogi jatkaa viihteen maailman ilmiöiden ja ihmisten käsittelemistä siitä, mihin Radalla-palsta jää. Elämääkin täällä eletään ja ihmetellään - välillä myös skumppalasin kera.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen toimittaja, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat