Kirjoitukset avainsanalla muoti

Vitsi, miten ilahduinkaan, kun Gina Tricot oli säästänyt minulle yhden oikeankokoisen SKAM-paidan. Rekissä kaupan puolella roikkui vielä toinenkin omaa kokoani oleva paita, joka oli myös ihan pakko ostaa

TEAM WILLIAM -paita on vielä korkkaamatta.
TEAM WILLIAM -paita on vielä korkkaamatta.

Vaikka pyrin oikeasti välttämään turhia ostoksia, niin kyllä tämmönen pieni asia kun uusi, kympin maksanut paita piristää kummasti päivää. Jotenkin maanantaikaan ei tunnu yhtään maanantailta, kun voi painaa ihan Noorana kylillä.

Ja sinä onnekas, joka et ole katsonut vielä SKAMia. Jaksot nähtävissä YLE Areenassa täällä. Varaudu unohtamaan muu elämä muutamaksi vuorokaudeksi.

Energistä viikkoa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun etsin ennen joulua tämän blogin kuvausta varten itselleni jotain vaatteen tapaista, törmäsin siihen. Vaikka oli paras punaisen joulusesonki, sitä oli jokainen ketjuliike täynnä. Hupparina, leggarina, neuleena, toppiksena - apua, pitäskö minunkin?

Toki olin nähnyt syksyn aikana satunnaisissa muotijulkaisuissa, että se on tuleva, mutta sen laajuus yllätti minutkin.

Kun aloin oikein miettimään, se on pyörähtänyt ylläni ennenkin.  Peruskoulun päättäjäisissä seison siihen pukeutuneena ja Spice Girls -sandaaleissani - jotka tosin olivat sentään valkoiset - ujo hymy kasvoilla ja todistus kädessä tyttörivin keskellä, silmissä katse, että tähän rakennukseen en enää tässä elämässä palaa. Enkä palannut.

Kaksikymppisenä, en kovin varakkaana opiskelija, tanssiryhmän promokuvauksissa Sedu-tapetin verhoamassa Studio 51 -ravintolassa sinä sunnuntai-iltapäivänä valitsin ylleni kesän suosikkitoppini. Sen värisen. Tosin kuvissa baarielämää ja aurinkoa nähnyt  toppi näyttää enemmän valkoiselta kuin siltä. Mutta ah niin muodikas hattu. Se on sitä väriä! Sen huomaa ajan värittämästä kuvasta vieläkin. (ja se tanssiryhmä oli muuten sitten sellainen, että siellä sai pitää keikoilla vaatteet päällä)

"Olin nähnyt muotijulkaisuissa sen olevan tuleva, mutta sen laajuus yllätti minutkin"

Oikeastaan olen valinnut sitä ylleni useassakin tärkeähkön tapaisessa tilanteessa, josta jää jälki. Hieman järkyttyneenä katson työpöydälläni nököttävää, edellisestä työpaikastani saamaa kansikuvaa meikäläisestä, jossa olen myös pukeutunut myös siihen.

Miten tämä on ylipäänsä mahdollista? Enhän käytännössä ikinä pukeudu siihen vapaa-ajalla. Vilkaisu vaatekaappiin. Sitä väriä on vain kaksi bomberia, jotka ostin kuvausta varten. 

Mitä minusta kertoo, että pukeudun suhteellisen tärkeissä tilanteissa vaaleanpunaiseen?

Värianalyysi kertoo seuraavaa:

Vaaleanpunainen on herkkä, lauhkea väri. Se kuvastaa yleismaailmallista rakkautta, uskoa kaikkien ihmisten kauneuteen ja hyvyyteen. Vaaleanpunainen luo tasapainoa ja auttaa ratkaisemaan hankalia tilanteita sopuisasti. Vankiloissa on saatu hyviä tuloksia laittamalla vihamielisiä ja hyökkääviä potilaita vaaleanpunaisiin huoneisiin - tuliset tunteet talttuvat.

Voi olla loogistakin, että olen halunnut viesti uusissa tilanteissa sopuisuutta. Tai sitten noina ja näinä vuosina vaaleanpunainen on sattunut olemaan vain muodissa. Tiedä näistä. 

"Vankiloissa on saatu hyviä tuloksia laittamalla vihamielisiä ja hyökkääviä potilaita vaaleanpunaisiin huoneisiin"

Mutta oli joka tapauksessa kiva avata ensimmäinen Me Naisten Radalla-palstani tiedostamattomalla turvavärilläni ja siihen verhoutuneilla julkkiksilla. Ilahduin myös, kun löysin kuvatoimiston tuoreista kekkerikuvista Jenna Elfmanin, siis tuon Spice Girls -kenkien kanssa samanikäisen Dharma ja Greg -sarjan Dharman.

Miten olin saattanut unohtaa hänetkin?

Nopea googlaus kertoo, että Jenna on ehtinyt sarjan päättymisen jälkeen tekemään yhtä monta comeback-yritystä kuin kyseinen värikin. *edellisillä ei mainittavia läpimurtoja

P.S Nää on kivoja!

 

                                      H&M 3,90€

 

 

                                                                           Bik Bok 49,99€

 

                   

                                                                   Chanel Light Pink Caviar 2280€

 

                                      H&M 29,99€

 

* Nuoruuden avautumiskuvat löytyvät Instagramista/Sivuraiteillabyemilias 

* kuvat MV Photos, H&M, BIK BOK, Chanel

 

Kommentit (0)

Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogi jatkaa viihteen maailman ilmiöiden ja ihmisten käsittelemistä siitä, mihin Radalla-palsta jää. Elämääkin täällä eletään ja ihmetellään - välillä myös skumppalasin kera.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen toimittaja, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat