Televisiosarjoissa "tutustuu" suunnattoman kiinnostaviin, hauskoihinkin persooniin. Harvoin, jos koskaan, tunnistan mistään hahmosta itseäni täysin.  

Mutta nyt niin kävi, kun katsoin muutama viikko sitten ensimmäisen osan Sweet little lies -sarjasta. 

 Olin niin samaa mieltä Reese Witherspoonin näyttelemän Madeleinen ajatusmaailman kanssa, että välillä aivan säikähdin. Osasin nähdä myös hahmon - ja samalla itseni tragikoomiset puolet. 

Kuvissa ohessa muutamia vapaasti suomennettuja Madeleinen sanomisia, jotka allekirjoitan täysin.

 

         

Tarkoitan usein hyvää ja yritän auttaa Madeleinen lailla muita, mutta toimittajan kysymysten (ja uteliaisuuden) tarkkuudella isken usein liian kipeisiin asioihin analyyseineni. Sotkeudun sekä otan vastuuta näin asioista, jotka eivät minulle oikeastaan kuulu.

Ja auta armias, jos koen, että ETENKIN  lapsiani tai lapsia kohdellaan epäoikeudenmukaisesti, minusta tulee hyvin pieni ihminen. Olen valmis sotaan näitä synttärikutsuja pihtailevia vanhempia vastaan keinoja kaihtamatta. 

Vaikka oma lapseni ei liittyisi tapaukseen (kts. edellinen kohta).

"Jos etenkin koen, että lapsia kohdellaan epäoikeudenmukaisesti, minusta tulee hyvin pieni ihminen"

Lapsiin liittyvästä, pienestä, mutta jäätävät mittasuhteet saavuttavasta välikohtauksesta tämänkin sarjan vyyhti lähti liikkeelle. Ja nyt se on edennyt loppuhuipentumaan! Minisarjan päätösjakso on ensi-illassa tänään sekä Amerikassa, että HBO:n tilaajilla täällä meillä.

Säästelen tuota jaksoa illaksi ja toivon, että nyt Madeleinea ei ainakaan olisi murhattu! Kuka sitten taistelee yhteisön oikeudenmukaisuuden puolesta :D

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat

Instagram