Selviytyjät Suomi 2 -reality alkaa vihdoin tänään. Olen jopa vähän kade, jos et ole nähnyt ensimmäistä, siis tänään nähtävää erikoispitkää ensimmäistä jaksoa. 

Katsoin jakson nimittäin reilu viikko Selviytyjät-jengin kanssa ohjelman lehdistötilaisuudessa. Vähän hymyilytti, kun tyypit huuteli penkkirivien yli ja päihin ”hei sori” ja ”anteeks”, kun juonittelu pääsi valkokankaalla vauhtiin.

Muistan, että olin viime vuonna samaisessa tilaisuudessa aivan myyty Suomeen tuodusta formaatista. Mutta jo mahdollista tämä toinen kausi vaikuttaa vielä paremmalta.

1.  

Mukana on nyt sopiva sekoitus pelaamaan tulleita ja sitten taas umpirehellisen oloisia tyyppejä (Tuuli Matinsalo, Virpi Kätkä, Vilma Bergenheim, tubettaja Miska Haakana), joista näkee, että joutuivat todella taistelemaan itsensä kanssa, että pystyvät puhumaan palturia.

Virpi Kätkä totesikin, että hän ei lopulta valehdellut saarella kertaakaan, oli todennut vain, että ”en voi sanoa”, jos oli tullut vaikea paikka vastaan.

2.  

Juonittelu alkaa heti ja etenee vauhdilla. Ensimmäisen jakson lopussa katsoja on oikeasti aivan pihalla, kuka putoaa.

Näin kävi, kun Selviytyjät-kilpailijat joutuivat nimeämään saaren pahimman juonittelijan..
Näin kävi, kun Selviytyjät-kilpailijat joutuivat nimeämään saaren pahimman juonittelijan..

3.  

Ensimmäinen pudotus tapahtuu heti! Näin taisi olla viime kaudellakin, mutta kuulin jakson jälkeen monelta sisäpiiriläiseltä, että kyseinen pelaaja oli itse asiassa pelannut itsensä pois käytöksellään jo melkein ennen kuvausten alkua, joten jäämme odottamaan tuleeko asiaan liittyen lisäpaljastuksia jakson jälkeen..

4.  Tänä vuonna Selviytyjät-kilpailijat eivät saaneet ottaa saarelle mukaan sadeviittaa. Reppuun sai sen sijaan pakata yhden pitkähihaisen puseron tai takin, pitkälahkeiset housut, t-paidan tai topin, kaksi uima-asua, kaksi paria sukkia ja kahdet alushousut sekä kahdet alushousut, kaksi paria sukkia ja shortsit.

Lisäksi sallittu olivat kaksi sandaaliparia, hattu ja kolme tuotannon hyväksymää henkilökohtaista esinettä. Sadeviittojen puute sai kilpailijat tuotannon mukaan keksimään mitä luovempia ratkaisuja sateen tullen.

5.  

Kilpailut vaikuttavat fyysisesti raskaammalta kuin edellisellä kaudella. Ainakaan mielikuvitusta ei ole säästellyt niitä keksiessä, joten sunnuntai-iltojen jännitysmomentti on taattu!  

Selviytyjät Suomi su klo 20.00 Nelosella     

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogi jatkaa viihteen maailman ilmiöiden ja ihmisten käsittelemistä siitä, mihin Radalla-palsta jää. Elämääkin täällä eletään ja ihmetellään - välillä myös skumppalasin kera.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen toimittaja, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat