Oooooooh!!!

Ihan kuin meillä ei olisi ollut jo tarpeeksi monta syytä rakastaa Chimamanda Adichiea.

Mitä nyt vielä? No. Kirjailija avasi huhtikuun alussa Instagram-tilin, jota päivittävät hänen sisaren- tai veljentyttärensä Chisom ja Amaka.

Tili keskittyy… vaatteisiin! Taustalla on kampanja Wear Nigerian: Adichie haluaa tukea paikallisia suunnittelijoita ja pukeutuu siksi lähinnä nigerialaisiin brändeihin esiintyessään julkisissa tilaisuuksissa. Ja asut – ihan mahtavat ja stailit sellaiset – päätyvät Instaan.

Näin Adichie liittyy Nigerian hallituksen kritisoijiin, joiden mukaan sen harjoittama talouspolitiikka on ollut tuhoisaa ja romahduttanut maan rahayksikön arvon. Eli ei vain muotia vaan myös talouspolitiikka. We love.

Nyt kuvamaistiaisia!

Väljyys, pääosin arkinen kangas ja puolisäärimitta tuovat oloasufiilistä, mikä on sekin jo just oikein juuri nyt, mutta kun lisätään korot ja meikki: bileet.

Koristeellinen valkoinen ja pliseerattu metalli, aina hyvä.

Täydellisesti istuva haalari, ja jotta ei mene liian synkäksi ja tylsäksi, niin lisänä kirkkaansininen yksityiskohta. Jujuna kuitenkin punaiset kengät.

Paitamekko, kirjailuja ja pinkit puhvihihat. Neljä trendiä yhdessä vaatekappaleessa, why not.

Äkkiseltään voisi ajatella, että jos on kirkas väri, niin se riittää. Väärin ajateltu. Voi olla väriä, pitsiä ja hörselöä – itse asiassa pitääkin olla.

Mars seuraamaan: @chimamanda_adichie

/Johanna.

Kommentit (4)

Grrita
Liittynyt26.2.2017

Aaah, huippua! Nyt jos vielä saisin käsiini tuon ensimmäisen kuvan hameen, jossa on taskut.

Johanna L
Liittynyt20.1.2017

I know! Ihan järjettömän hienoja – erityisesti just tuo hame! Nyt vain tutkimaan, toimittavatko nämä merkit vaatteita Suomeen.

Seuraa 

Kaksi ystävää ja paljon puhetta siitä mistä ei ole puutetta: hyvistä kirjoista. Sivumennen-kirjapodcastia ja -blogia luotsaavat Johanna Laitinen ja Jonna Tapanainen.

Kuva: Satu Kemppainen. Graafikko: Reetta Kyttä. Podcastin tunnusmusiikki: Artemi Remes.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat