Kirjoitukset avainsanalla 40

Täytin viime kuussa tasavuosia. Uudelle vuosikymmenelle seilattiin tyynillä vesillä ja koko perheen voimalla Viking Gracen perjantailähdöllä Turusta Tukholmaan.  

Hieman pelkäsin omaa mielialaani juhlapäivänä, mutta onneksi kaikki meni hyvin. Grace on ihana, hytti oli ihana, kylpyläosasto ja ruoka ihanaa, sää aurinkoinen ja meri tyyni.

Jostain syystä en kuitenkaan voinut olla hieman kriiseilemättä asiasta mielessäni etukäteen. Tuo ensimmäisen numeron vaihtuminen kirpaisi tällä kertaa huomattavasti ”tavallista” synttäriä enemmän. Vaikka sanotaan, että 40 on uusi 30, nyt jos koskaan oli pakko myöntää tietty tosi-asia: olen nyt virallisesti keski-ikäinen. Välillä paikat prakaa ja muistikin tekee jo tepposiaan, mutta nuoreksi olen tuntenut itseni aina. Mutta onko nelikymppinen enää nuori? Olisiko siis jo aika vaihtaa tennarit järkeviin kävelykenkiin ja ostaa jo vihdoin se paljon puhuttu tuulipuku?

Alun perin vuosikymmenen oli tarkoitus vaihtua Santorinilla, mutta koska taloudessamme on nyt kaksi koulujen lukuvuosiaikataulua noudattavaa henkilöä, ajattelin että ääh, sama se. Eihän se Santorini sieltä minnekään karkaa. Niinpä menimme siis pääpäivänä risteilylle ja Santorinille koulujen kesälomien alettua.

Ja se vasta olikin reissu. Siitä lisää ensi kerralla.

K.K.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustustotuuksia kaihtavaa blogia kirjoittaa Turun seudulla asuva freelancer, joka sisustaa perheen omakotitaloa rakkaudella ja rennossa skandihengessä – useimmiten kieli poskessa.