Kirjoitukset avainsanalla marmori

Vanhat lukijani tietävät heikkouteni marmoriin. Ensin talouteen saapui marmorinen sohvapöytä ja sen jälkeen koko joukko, jos ei nyt marmorisia, niin ainakin marmorikuosia jäljitteleviä esineitä. Tuoksukynttilää, lakanoita, korua ja kaikista tärkeimmät, rakkaan äitylin naftaliinista kaivamat marmoriset kynttilänjalat. Hello lapsuusmuistot! Aivan parhautta saada omaan aikuiskotiin jotain omasta lapsuudesta muistuttavaa.

Uusimmat öljypruuttaukset marmoriliekkeihin on H&M:ltä hankitut marmoria jäljittelevä posliinikippo ja -lautanen. Molempia olin katsellut jo kauan ja nappasin ne heti mukaan, kun ne tulivat nyt aleen.

Toisesta tuli mun mielestä ihan toppen hajuvesien aluslautanen ja toinen saa puolestaan toimia käyttökellojen ja korujen säilytysastiana. Rakastan ja rakastan.

Ei ole kaikki kultaa (köh, marmoria) mikä kiiltää, mutta joskus (usein) riittää myös se-joku-sinnepäin. Niin sisustamisessa kuin elämässä yleensäkin ;).

Hohdokasta iltaa, kaunokaiset! <3

K.K.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustustotuuksia kaihtavaa blogia kirjoittaa Turun seudulla asuva freelancer, joka sisustaa perheen omakotitaloa rakkaudella ja rennossa skandihengessä – useimmiten kieli poskessa.