Kirjoitukset avainsanalla uusi aika

Hauskaa uudenvuoden aattoa!

Jouluchillailun (ja kauden kauneimpien kukkien palvomisen) jälkeen vuosi alkaa vääjäämättä lähestyä loppuaan ja on aika tehdä eräänlainen tilinpäätös menneestä vuodesta. Minun kohdallani tämä tilinpäätös tarkoittaa nyt kuitenkin niinkin pitkää aikaa kuin viittä viimeistä vuotta.

Suuresti ihailemani Eeva Kolu kiteytti muutama päivä sitten blogissaan postauksellaan "Tee tilaa" niin täydellisesti kaiken, joten laitan nyt tähän blogieloni ensimmäisen suoran lainauksen:

Meillä ihmisillä on hassu taipumus toivoa muutosta parempaan ja haaveilla, että elämään tulisi kaikkea uutta jännää – mutta samaan aikaan ajatella, että vanhasta ei kannata päästää irti ennen kuin seuraava juttu näyttää jo varmalta. Mutta miten mitään uutta voisi tulla, jos vanha vie kaiken tilan? Silloin saa todennäköisesti vain sitä samaa vanhaa, korkeintaan vähän uudennäköisessä paketissa.

Eeva aikoo jättää bloginsa aktiivisen päivittämisen (byäääh...) ja raivata näin tilaa jollekin muulle, tietämättä kuitenkaan tarkkaan vielä mitä se on. Postaus osui niin suoraan maaliinsa ainakin tässä osoitteessa, koska myös minä olen viemässä tulevana vuonna oman purtiloni aivan uusille ja tuntemattomille, jopa epävarmoille vesille.

Viiden vuoden ajan säännöllistä palkkatuloa nauttineena olenkin päättänyt nyt riuhtaista itseni kertaheitolla omalta mukavuusalueeltani ja ryhtyä freelanceriksi. Rakastan työtäni ja ajatus siitä, että saan tehdä sitä vastaisuudessa missä vain haluan ja milloin vain haluan, tuntuu aivan uskomattoman vapauttavalta. Kyllä, myös pelottavalta, mutta samalla jännittävältä. Kuin mahan pohjassa kutittaisi miljoona perhosta. Kuin mikä tahansa olisi nyt mahdollista.

Kaikki todellakin on mahdollista, ja mitä se kaikki tulee olemaan, riippuu nyt pelkästään minusta itsestäni. Agendassa on ainakin toivottavasti enemmän omaa aikaa, mitä olen kaivannut todella paljon. Aikaa olla oma itseni ja tehdä itseni näköisiä juttuja. Enemmän aikaa kirjoittamiseen ja kuvaamiseen. Kuntoiluun.

Vuodesta 2016 tulkoon siis uudenlaisen hyvän olon vuosi! Vuosi, jolloin kaikki alkoi.  

Life is what you make it. 

Mahtavaa Uutta Vuotta! 

K.K.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustustotuuksia kaihtavaa blogia kirjoittaa Turun seudulla asuva freelancer, joka sisustaa perheen omakotitaloa rakkaudella ja rennossa skandihengessä – useimmiten kieli poskessa.