Sinne se meni, kesien kesä vuosimallia 2018. Ja millainen helle-inkkari-kärtsy-kerran-sadassa-vuodessa-kesä se olikaan! Se oli i-ha-na niin kauan, kunnes sitä hellettä oli kestänyt jo kaksi kuukautta putkeen ilman pisaraakaan vettä ja…ai niin, muistinkos jo mainita, että tällaisena "tipattomana" kesänä mehän siis istutimme meidän talon nurmikon ja osan tuija-aidasta…

Kyllä. Olimme olevinaan viisaita ja tilasimme maatyöt ja nurmikon istutuksen tuijakouruineen vapun tietämille, koska ”tietenkinhän sataa taas koko kesän” ja ”joo, säästetään paljon vettä kun eihän sitä sitten tarvitse kastella paljoakaan koko kesänä”. Kuuluisat viimeiset sanat…nevö trast tö finnis samö.

Eli mitä minä muistan kesästä 2018. Ihanat aurinkoiset päivät riippukeinussa talon varjopuolella, uimiset lähirannalla, hortensiat ruukuissa, kolme kuukautta kestäneen roskakatoksen toimituksen, tuulettimen hurinan, aurinkovissyn, joka loppuu kaupoista, ihan helv…tin kuumat yöt, kun ei ole sitä ilmalämpöpumppua ja miehen, joka joutui seisomaan ulkona kasteluletkun varressa kolme tuntia illassa toukokuun alusta elokuun loppuun saakka.

Mutta onneksi jaksoi <3! Katsokaa nyt, miten hieno nurmikko siitä tuli!

Meillä on nyt ihan oikea piha. Ei enää mutaista perunapeltoa. Kyä nyt kelpaa :).

Miten sinun kesäsi sujui?

Kivaa alkanutta viikkoa!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustustotuuksia kaihtavaa blogia kirjoittaa Turun seudulla asuva freelancer, joka sisustaa perheen omakotitaloa rakkaudella ja rennossa skandihengessä – useimmiten kieli poskessa.

Hae blogista