Espanjan reissu oli lyhyt ja ytimekäs, mutta sitäkin antoisampi. Oli mieletöntä treffata kavereita, joita en ollut nähnyt huhtikuun jälkeen! Yöunet jäi tietty aika vähiin siinä hötäkässä, mutta nukutaan sitten haudassa.

Päivät juoksin uuden duunini merkeissä katsomassa tontteja ja kuuntelemassa myyntipreppausta, sekä tietty tutustuin ihmisiin joiden kanssa olen aiemmin ollut yhteydessä vain puhelimitse. Rakastan arkkitehtuuria, designia ja ylipäätään vanhoja ja uusia rakennuksia ja tämä uusi duuni luksusvillojen myyjänä on enemmän kuin unelma! Olen varmaan sekaisin monta viikkoa ensimmäisen villan myytyäni:).

Kävin myös kokeilemassa golfia Las Brisas golfkentällä yhtenä iltana ja onneksi siellä ei ollut enää muita pelaajia. Miten ihmeessä saan sen pallon sinne koloon? Huitaisin 5 palloa vesiesteeseen ja kuorin nurmikkoa kuin aikoisin istuttaa sinne perunoita. Kannattaisi ehkä osallistua jollekin vuoden tai kahden kestävälle intensiivikurssille ennenkuin uskallan lähteä päivänvalossa esittelemään taitojani. Tämä uusi duuni kyllä tavallaan velvoittaa golfaamista, sillä se on näppärä aasinsilta monessa small talkissa. Tasoituksesta puhuminen on äärimmäisen fiksua. Pitää vain nyt hankkia ensin se tasoitus. Enemmän elementissäni olin Sotograndessa poolokilpailuissa, olihan kyseessä kuitenkin hevosurheilu. Olin suorastaan elegantti seisoessani poreileva lasi kädessä ja lainahattu päässä vip katsomossa. Juttelin sujuvasti englanniksi niitä näitä ja eräällekin miehelle pitkän aikaa ennen kuin selvisi, että hän on suomalainen. Siitä repesi riemu, niinkuin aina kun ulkomailla törmää oman maansa asukkiin. En muista kumpi joukkue voitti, mutta Espanjan entinen kuningas kävi ojentamassa pokaalin. 


 

Paluu Suomeen oli jäätävä; 40 asteen lämmöstä 10 asteen tihkusateeseen. Ei oikein naurattanut. Mutta kaikkeen tottuu ja olen jo huhkinut muutaman päivän iloisesti hommia tilallamme Virossa. Teimme Kallen kanssa läpsystä vaihdon. Kalle lähti superhessujen iltamiin (olivat kuulemma aikamoiset) ja oli joihinkin duunijuttuihin ja minä jäin huolehtimaan pesueesta ja eläimistä. On muuten jännä juttu, että yleensä aina kun minä lähden reissuun, Kallelle ilmaantuu auttavia käsiä joka puolelta ja kun Kalle lähtee reissuun, minä väännän tasan yksin tämän poppoon kanssa. Niin oli tälläkin kertaa, mutta olen jo varsin tottunut että näin se vain menee. Olen tässä nyt kolmatta päivää touhunnut yksin ja itseasiassa vasta tänään meinasi taivas tippua niskaan ja käämit palaa. Tehtyäni hommia kellon ympäri, tulen iltatallin teosta yläkertaan ja Oda-Sofia sanoo "et muuten halua mennä kaksosten huoneeseen"...Kaksosten piti siis jo nukkua, mutta kun avasin oven, molemmat nassikat olivat sängyn alla hihittelemässä ja vaatekaapin ovi auki. Miltei koko vaatekaapin sisältö oli revitty kaapista lattialle. Saatoin miltei nähdä tähtiä. Tällaisina hetkinä meinaa usko, toivo ja rakkaus loppua. Kirosin oikeastaan ihan kaikki itseni mukaanlukien vaikka ja minne, suljin lastenhuoneen oven ja päätin aloittaa siivoamisen vasta huomenna. Teetä ja paahtoleipää; se varmaan auttaa. Halleluja.

Kommentit (3)

suski

Kirjoitat kyllä niin hauskasti,eloisasti ja mukaantempaavasti,että väkisinkin nousee hymy huulille. Myönnän olleeni HIEMAN epäileväinen blogisi suhteen,mutta tämähän parasta sitten ruischipsien keksimisen jälkeen:)

-suski-

Vera

Heippa! Kiva että aloit bloggaamaan! Kirjoituksiasi on mukava lukea :) ja on myös mukava huomata että kerkeätte viettämään aikaa myös lasten kanssa kotosalla, jotenkin lehtien palstoilta (mitä nyt ei tientenkään suorina totuuksina pidä lukeakaan) on jäänyt vaikutelma että on niin paljon hommaa että kerkeättekö tekemään mitään yhdessä kun on tallit ja kartanot ja matkat ;) kaikkea hyvää teidän koko perheelle ja mukavaa syksyä!!

Vierailija

Kiitos kivasta ja oikean elämän makuisesta blogistasi 😊! Kirjoituksiasi on mukavaa lueskella paahtoleivän ja teen kera. Kiva kun kirjoitat niin niin aidon tuntuisesti 😊

Seuraa 

Olen Riina-Maija "Riinis" Palander ja kirjoitan blogissa elämästäni, jossa sattuu ja tapahtuu. Pyöritän neljän lapsen perhettä, johon kuuluu myös lauma hevosia, koiria, kissoja ja kaneja. Kesäisin emännöin Virossa Ontikan majataloa, huollan ja remppaan vanhaa kartanoa tiluksineen sekä treenaan kouluhevosia. Talvet vietämme Espanjassa, Ranskassa ja Suomessa. Tervetuloa mukaan!

Instagram