Kirjoitukset avainsanalla suolasuihke

Hiukset. Tai tukka. "Tukka hyvin, kaikki hyvin", pätee aina välillä ainakin minuun. Uskon, että jokainen tuskailee omiensa kanssa silloin tällölin, se bad hair dayhan tulee ihan varmasti jonain päivänä. Osa meistä käyttää aikaa ja vaivaa hiustensa laittamiseen, osa taas vain sutaisee ponnarin tai kammalla lälpi ja se on siinä.

Itselläni on perinteiset suomalaiset hiukset: liukkaat ja ohuet. Tosin sillä erotuksella, että hiuksia on paljon. Ja olen ilmeisesti onnekas kun ei ole tarvetta värjätä hiuksia, vaan luonnon oma väri on edelleen vahva. En mielestäni osaa laittaa hiuksiani, joten olenkin varmaan suomen laiskin siinä hommassa: pesun jälkeen kampaus, aamuisin harjaus ja ponnari niskaan. Helppoa ja nopeaa. Pidin pitkään aika pitkiä hiuksia ja ihailin kaikkia, joilla näytti valuvan tosi vahvat, ihanasti kihartuvat hiukset molemmin puolin korvallista. Kunnes tajusin, että nehän vetää kaikki hiukset siihen, takana ei ole mitään... Sitten luin, että puolipitkä poikka on nyt muotia ja pyysin Ilonaa (ihana, taitava latvialainen kampaajani) leikkaamaan tasapitkät olkapäille ulottuvat hiukset. Yes, heti tuntui vahvemmalta! Tai no, ainahan se hiustenleikkuun jälkeen...

Tämän uuden lookin myötä olen alkanut kokeilemaan eri tuotteita ja luvannut itselleni, että (yritän ainakin) föönaan hiukset pesun jälkeen, jotta näytäisivät tuuheammilta. Mielestäni perusvaahdoista ei ole mihinkään, mutta nyt on löytynyt loistotuote: Syoss Big Sexy Volume. En tiedä mitä tuo sexy tuossa tekee, mutta volyymia tulee! Jo viime kesänä löysin merisuolasuihkeet, jotka nekin on hyviä erityisesti nutturoiden väännössä, mutta hiukseni menivät niistä ihan takkuun. Tämä Syossin tuote sen sijaan silottaa ja tuo todellakin tuuheutta. Ja äitini, joka ei lähde ulos ilman, että tsekkaa hiukset myös takaa, vannoo nykyään Syossin lakkojen nimeen:)

Hiusten lisäksi olen takunnut liuskoittuvien kynsieni kanssa. Lähes kaikki on kokeiltu, erilaiset "lakat", joiden pitäisi  korjata kaikki viat, voiteet, öljyt, sinkki, vitamiinit jne. Nyt viimein näyttää siltä, että olen onnistunut tekemään lopun liuskoittuvista kynsistä syömällä Helein -kapseleita. Niiden loputtua otin testiin Puhdas+ Capsit. Saa nähdä kuinka nyt käy:) Näistähän on nauttinut myös hiukset, ovat suht hyväkuntoiset ja kiiltävät.

Mutta, mutta. Ehkä tärkeintä on kuitenkin juuri se, mitä suustaan alas laittaa, eli monipuolinen ja ravitseva ruoka. Mikä sitten on juuri hiuksille ja kynsille parasta A vai D -vitamiini, kollageeni vai hydrauloni, sinkki vai biotiini? Jos naistenlehtiä on uskominen, niin kaikki yhdessä ja erikseen, mutta luultavasti kaikki on kuitenkin yksilöllistä ja geeneistäkin kiinni.

Ja loppuun vielä ihmettely: Luin erään lehden jutun otsikon: "Luo kotiin hotellitunnelmaa". Miksi kotiin halutaan hotellitunnelmaa?  Hm, tätä voin pohtia jossain toisessa postauksessa.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen viisikymppinen nainen ja hevostyttö, joka otti haasteen vastaan ja muut yksin ulkomaille ajattelematta hekeäkään mihin itsensä laittaa. Kirjoitan asumisesta ja kokemuksista ulkomailla, Suomessa mökkeilystä, matkustamisesta, vaatteista, kauneudenhoidosta, kulttuurista, ruoasta, harrastuksista, maailman menosta ja vaikka mistä. Omista ajatuksistani ja elämästäni.