Kirjoitukset avainsanalla joulumarkkinat

Vai joulunajalle? Tuntuu, että joulusta on jo ikuisuus, vaikka todellisuudessa Nuutinpäivähän oli vasta perjantaina! Nyt on siis kuitenkin menossa pitkä ja tylsä tammikuu, ainakin mun mielestä. Palaan siis vielä vähän joulutunnelmiin.

Tänä vuonna tuli koluttua muutamakin joulutori: Hampuri, Riika, Vilna ja Tallinna. Helsingistä näin vain Espan puiston ja sekin oli nyt tosi upeasti valaistu. Tässä kuitenkin muutama muisto näistä muista joulumarkkinoista. Kuvakavalkadi lähinnä kauniisti ja kekseliäästikin valaistuista joulukuusista.

Jokaisella torilla olen nauttinut ihanasta, satumaisesta tunnelmasta ja tietysti glögistä! Myynnissä käsitöitä silmänkantamattomiin. Nykyään omistan jo sellaiset määrät vanttuita (lapasia, rasoja jne), että katselin ja ihailin vain. Yhden tuotteen ostin: sellaisen karvapallon, joita näkyy roikkuvan yhden ja toisen käsilaukussa. Katselin niitä kaupassa ja totesin, että sellaisen voi ostaa myöskin joulutorilta 1/10 hinnalla. Luultavasti sitä ei enää kuitenkaan kannata ensi talvena laukussaan roikottaa...

Ei muuta kuin iloisin mielin jatkamaan tammikuussa eteenpäin!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen viisikymppinen nainen ja hevostyttö, joka otti haasteen vastaan ja muut yksin ulkomaille ajattelematta hekeäkään mihin itsensä laittaa. Kirjoitan asumisesta ja kokemuksista ulkomailla, Suomessa mökkeilystä, matkustamisesta, vaatteista, kauneudenhoidosta, kulttuurista, ruoasta, harrastuksista, maailman menosta ja vaikka mistä. Omista ajatuksistani ja elämästäni.