2389006

Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu pariskunta aloittaa videobloginsa Me Naisten -sivulla.

Aki ja Rita pureutuvat vlogissaan parisuhdeongelmiin ja etsivät niihin ratkaisuja.

Voit lähettää parille oman kysymyksesi kommenttiosiossa.

Ensimmäisessä postauksessa pureudutaan siihen, mitä lihominen parisuhteen aikana voi aiheuttaa.

Kommentit (14)

maili

Rakkauskoulu..... mitä hittoa nuo turhakkeet siitä tietää... muutama vuosi ollaan oltu yhdessä  ja paukutellaan henkseleitä ja kerrotaan miten miten "korjataan" parisuhteita :D :D :D :D  Oikeesti... hankkikaa nyt kunnon jutun aiheet tähän lehteenne :D Nuo kaksi ovat säälittäviä!!!

Vierailija

Ei helvetti. Mikä ihme mediaa vaivaa? Kyseinen pariskunta on ollut yhdessä muutaman vuoden, puoli vuotta naimisissa, vaimolla on fysioterapeutin tutkinto ja mies rakentaa taloja. Onko parisuhdeterapeutin tai filosofin urat mielestänne aivan mitättömiä? Onko tällä pariskunnalla mitään meriittiä ratkoa muiden ihmisen parisuhde-ongelmia tai elämän suuria kysymyksiä? Minkä takia median pitää pönkittää tätä paskaa ihmisille? Ettekö te nää mihin tää hom ma on matkalla? Seurvaaksi bb-jutta joka rakastaa vihreää teetä on sivujenne netti-lääkäri ja bb-marko joka naaraa eri naisen kotiin viikon joka ilta toimii netti-psykologina. Lopettakaa nyt helvetti. Tää homma on jo lähtenyt niin hanskasta.

Vierailija

otsikko ei kyllä ihan mielestäni mennyt yksiyhteen sisällön kanssa, tässähän vaan haastateltiin pariskuntaa, ei mitään oikeaa juttua aiheesta siis, turhanpäiväistä julkisuutta näillä vaikka hyviä persoonia ovatkin...

Vierailija

Tässä jutussa eikä itse ohjelmassa ollut mitään sisältöä.. En ymmärrä millä meriiteillä tämä pariskunta ketään neuvoo, mutta eipä ne kyllä neuvoneetkaan. Pitäkää kädestä ja pussatkaa niin kaikki muuttuu ruusuilla tanssimiseksi. Liikunnasta varmasti saa lisää iloa elämään, mutta sen kai tajuaa jokainen ilman että kaksi tyhjäpäätä käy sen kertomassa samoin kun sen että parisuhteen eteen on hyvä tehdä jotain. Ohjelmassa oli jotain väkisin väännettynä parisuhde juttuja, mutta millään tavalla ei käynyt ilmi miten sitä painoa pudotettiin, millaista liikuntaa harrastettiin, mitä syötiin ja mitä sen parisuhteen eteen tehtiin? Käytiin poreammeessa ja pussailtiin kameran edessä.. huhu sentään. Yrittävät vissiin matkia Jutan ohjelmia vaikka niissäkin on paljon tyhjää ja toivomisen varaa niin on niissä sentään paljon enemmän konkreettista sisältöä.

masa 75

No sorrun tähän lässytykseen myös,ei voi mitään. Lähtökohdat on että: Pariskunta ollut pari vuotta kimpassa,ei päivätyötä,ei lapsia mutta koira kyllä. Nyt ne sitten neuvoo ihmisiä elämässä. Asiat on hyviä ja hyvin he sitä tekevät ei siinä mitään. Mutta jos ei hajuakaan oikeasta arjesta,kiireestä ,ruuhkavuosista,korvatulehduksista,lasten harrastuksista, päivätyön stressistä ja monesta muusta niin jotenkin pohja pois saarnan vakavuudeltama.

Vierailija

Kaikki eivät halua lapsia. En ymmärrä käsitystä, että se on vasta sitä oikeaa elämää, kun on lapsia.

Ei kiitos

Kyllä on Me Naiset-lehtikin nyt mennyt olemattomaksi, kun lähtee näiden kahden sirkushahmon jaarituksia julkaisemaan. Aivan täyttä sontaa, ei tarvi enää kyseistä lehteä ostaa

Cheza

He minusta  tämä on hyvä ohjelma, joka varmasti tsemppaa monia muitakin pareja! (= Jotkin ihmiset on vain parempia neuvomaan muita kun toiset vaikka ei olisi oltukkaan sitä 10 vuotta yhdessä. Ja lisäksi heillä on kuitenkin paljon kokemusta liikunnasta ja oikeasta ravinnosta ja kaikkea sitä ei voi näyttää ja kertoa televisiossa tarkalleen.

mm

Eihän siinä mitään lemmenkouluja tarvitse jos on oikeanlaista kemiaa kahden ihmisen välillä. Eikä siihen myöskään todellakaan vaikuta oletko lihava vai laiha, kaikki voivat olla rakastuneita.Täyttä hömppää koko lemmenkoulu, selvästi helpon rahan tavoittelua keinolla millä hyvänsä. Eikö heidän kannattaisi tehdä asioita joissa ovat hyviä ja joihin on koulutus?

Vierailija

Haluaisin kuulla akilta ja ritalta mielipiteen semmoseen tilanteesee et joson ollu monta kymmentä vuotta yhdessä ja alkaa olla jo eläkeikä lähellä. Toisen osapuolen työ on sellaista et matkustelee paljon ja on siks ollu paljon erossa ja seki aika ku on sit nähny nii ollu paljo riitoja nii mitäs sit ku tajuaa että kohta ollaanki koko aja yhres ku alkaa eläkepäivät? Toista on loukattu, asioita ei oo käsitelty, läheisyys ja tunteet on viilentyny vuosien aikana nii onko enää mitää tehtävis? Paljo asioita on kasautunu parisuhteesee osapuolten välii nii voiko monien vuosien ajalta kertynyttä ongelmaa enää ratkasta vai onko se sit siinä?

Vierailija

Haluaisin kuulla vastauksen sellaiseen ongelmaan, kun parisuhteessa eivät fetissit ihan kohtaa. Minua kiihottavat erilaiset hedelmät ja vihannekset ja niiden käyttäminen seksissä, mutta kumppanini ei välitä niistä, vaan kaiken maailman kumivaatteista - jotka mielestäni ovat epämukavia ja vähän tiellä. Lisäksi hän tykkää s/m-jutuista, mutta minä en osaa tehdä hänelle väkivaltaa ollenkaan. Miten tällaisia ongelmia pitäisi mielestänne lähtestyä? Olemme olleet yhdessä vasta puolisen vuotta ja tutustumme vasta näihin leikkeihin.

Seuraa 

Tosi-tv:ssäkin suhteensa testannut superpari Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen ratkovat ongelmianne rakkauden saralla. Lähetä oma kysymyksesi kommenttikentässä!

Teemat