Halut ja niiden määrä tai hetki eivät aina kohtaa parisuhteessa. Mutta saako toista särkeä päähän joka ilta?

Jos seksielämä nuupahtaa, onko syy oikeasti vähentyneissä haluissa vai sittenkin jossain ihan muualla?

Kommentit (10)

Vierailija

Voiko enää tyhmempää olla kuin nuo kaksi tyhjänpäiväistä narsistia? uskottekoar tosiaan että ihmiset ovat teistä ja jutuistanne oikeesti kiinnostuneita. Meillä on tuhansittain fiksuja mielenkiintoisia pariskuntia, mutta eivät taatusti suostuisi joutavanpäiväisiin hömppäohjelmiin.

21 v naimissa

Onneksi en ole katsonut ohjelmaa. ..todella tyhmä pätkä ja juontajat ovat älykääpiöitä. Neuvovat asiassa missä kummallakaan ei varmaan ole mitään kättä.

Vierailija

Voi helvetti. Tähän hommaan on aivan koulutetut henkilöt opettamaan, ei TV diivat. Peruutan lehden tilauksen, jos se menee näin alas.

Vierailija

Olipas ääliömäistä läppää Akilta. Mieskin voi olla vähähaluisempi, mitäs sitten? Ja näin vaikka nainen ei olisi edes ruma ja lihava. Mutta nalkuttaako liikaa?

minä vaan

nyt on kyllä  niin väsynyttä meininkiä - miksi nämä kaksi jakaa mitään vinkkejä? pari vuotta yhdessa ja puoli vuotta naimisissa. Hurraa, mitä experttejä!

..

Joo..o.. on aikoihin eletty... fysioterapeutti ja työtön  raksamies jakaa parisuhdeneuvoja...ei mitään koulutusta kummallakaan ko. asiaan.. jos fyssarinpapereilla ja raksamiehenä olemalla pystyy tuohon niin miksi ihmiset lukevat ja kouluttavat itseään parisuhdeterapeuteiksi? Näiden kahden valopään nettisivuilla Ritaki on sellaset "palvelu" listat et voi hyvää päivää... kehonkoostumismittausta... ravintoneuvontaa... henkistä valmennusta.... ei oo urheilupsykologeilla enää mitään jakoo  :D :D :D :D :D

Vierailija

Onneksi joku on tätä mieltä. Miettikää Aki ja Rita parkoja, jos näkisivät täällä vain vihaisia, negatiivisia kommentteja. On varmasti ihan hyvä heille, että joku kehuu.

Seuraa 

Tosi-tv:ssäkin suhteensa testannut superpari Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen ratkovat ongelmianne rakkauden saralla. Lähetä oma kysymyksesi kommenttikentässä!

Teemat