Kommentit (13)

Vierailija

Yhtä pitkää kuin leveetäkin näin kahden jutut... huh huh.. älkää nyt hyvät ihmiset kuunnelko tollasta paskaa. Ihan kuin olisivat omasta tilanteistaan kertoneet... no tahoilaanhan he kumpikin petiivät puolisoitaan eli älä Rita uho siellä että en koskaan.. :D

Vierailija

Ööööö... eikö Rita puhunut toisena naisena olemisesta? Onko jotain henkilökohtaista Ritaa vastaan kenties? Tsemppiä :D

Vierailija

Ei puhunut ei mutta hymyilyttää kun kumpikin on pettänyt ja nyt huutelee täällä "ohjeita" .... tsemppiä itsellesi :D

Vierailija

Kateus on siitä kova, kun sitä ei kaikki ees tunnista itsessään. Sääli. Mustamaalaaminen paljastaa sinusta kyllä enemmän kuin näistä kahdesta.

akiottaaselehvien

Toivottavasti suurjulkkikset A ja R eivät itse lue näitä kommentteja, koska näitä on täällä niin vähän ja koska meininki on aika lynkkaushenkistä. Harmillista sinänsä, koska tämä on oikeasti ihan loistavaa settiä! Miten ikinä pärjäsinkään elämässä ennen Akin ja Ritan lemmenkoulua!

Vierailija

Aki ja Rita ovat olleet vasta pari pahaista vuotta yhdessä eli todennäköisesti edes suhteen alkuhuuma, jossa ei näe saati tajua mitään ja kaikki on vaan ihan täydellistä, ei ole vielä ehtinyt mennä ohi - saati varsinaiset haasteet tulla vastaan. Tältä pohjalta he ohjaavat ja neuvovat kymmeniä vuosia yhdessä olleita pariskuntia. Vau, mitkä ainekset ohjelmaan. Voin jo nähdä sen hetken, kun media kohuaa näiden kahden ensimmäisestä parisuhdekriisistä ja ehkä lopulta erosta. Ei kannattaisi olla ylimielinen tässä vaiheessa - mitäs sitten kun ongelmat osuvat omalle kohdalle? Sittenkö jatketaan yhä samaa linjaa - sanotaan, että ei meillä mikään ole hätänä, mutta kuitenkin itketään yksin salaa iltaisin? Surullista. Mutta no, tsemppiä kuitenkin pariskunnalle. Toivottavasti teidän ei tarvitse joutua syömään ylväitä sanojanne ainakaan ihan heti. Se olisi aika noloa se.

Vierailija

Aki ja Rita, osaattekste neuvoo meit, ku meil ois nyt pieni ongelma täs meiän suhtees. Ku toi mun mies haluis kokeilla kaikkee uutta, niinku peppuseksii, mut mä en oikeen osaa, ku en mää oo koskaan tehny semmost, enkä mää ollenkaan tiiä, mitä mun pitäis tehä ja sillai. Me ollaan aina ennen pantu vaan peiton alla ihan normaalisti. Ollaan oltu yhes varmaan 10 vuotta kuitenk ja se semmonen normaali on toistaseks ollu ihan ok.

parisuhde ja syvälllistä miett...

Kiitos hyvistä neuvoista, olisi kiva jos tekisitte pidempiä videoita. :) Kommentoijjille: Eiköhän meistä jokainen ole oppinut jotain elämän myötä parisuhteissa,varsinkin jos on ollut pitkissä parisuhteissa,pettänyt,,joutunut petetyksi.Jokaisesta elämänvaiheesta oppii jotain ja juuri kiva kuulla jalat maassa olevilta suomenkansalaisilta mannisilta syvällisiä juttuja. Muualtakaan netistä ei oikein yhtä hyviä näe! Uskon että akilla ja ritalla on ollut ongelmia elämässä aivan niin kuin kaikilla muillakin ruudun ääressä, jollakin enempi jollakin vähempi. :)  Sitten toinen asia..luin ylemmissä viesteissä jonkun mainitsevan heitä pettäjiksi ym rita tehnyt sitä tätä aki tätä, vaikka olisikin, mitä sitten? tekeekö se heistä sen huonompia ihmisia kuin ne ketkä ei petä sinä siellä joka luet tätä. Olen myös itse pettänyt aiemmassa parisuhteessani eikä mieleeni ole iki maailmassa tullut pettää enää ihmistä kenestä välitän todella. Muutos lähti minusta itsestä kun eräässä vaiheessa tajusin katsoa peiliin. Nykyään tuntuu jopa empaattisemmalta kaiken jälkeen miten kasvoin täksi mitä nyt olen,vaikka tein väärin. Pettäminen on aina valinta mutta siitä pystyy muuttua vain jos tajuaa että on itse luonut omat ongelmansa,ja siinä vaiheessa kun se satuttaa itseäkin. Se ei tee silti minusta tai muista huonompaa ihmistä" joo toi on pettäjä ihme lunttu" vaan jopa rikkaamman koska se auttoi mua kasvamaan 10askelta enmmän kuin mitä olisin jos en olisi pettänyt. make sense? rita ja aki,he uskaltavat sanoo ääneen ja kertoa rehellisesti mitä ovat olleet ja eivät varmasti puhuisi asiasta jos eivät olisi jotakin oppineet,kasvaneet ja  haluaisivat jakaa näkökulmaansa elämäntarinsaansa myös muillekkin. Henkinen kasvu ja syvälliset ajatukset niitä on maailmassa liian vähän. :) ---Parisuhde ei ole mikään kevyt asia,mitä monet luulee,ryhdytään kevyin perustein hetken huumassa seukkaamaan ihan vaikka aikuisiälläkin ja ois nyt kiva iha olla jonkun kaa,se on nii helppoa kun siihen voi vaan ruveta. Parisuhde on aika suuri asia mitä monet edes ajattelee. ---oli sitten 19v tai 34v aina pitää kysyä itseltään: Olenko OIKEASTI VALMIS tähän rumbaan joka saattaa kestää vuosia, pystynkö oleen pettämättä,olenko valmis ajatteleen myös jotain muuta kuin itseäni,ja rakastamaan enkä lähde pelleilemään kenekään kanssa. Jos olet niin anti palaa. Jos et niin mikään kiire ei ole.. parisuhde on vakava asia..

kysymys!!!

Moro! Sellainen kysymys, miksi pettäjä pettää ja oppii vasta myöhemmin tekosistaan jos pilkka osuu omaan nilkkaan? Miten saisi pettäjän oikeasti välittämään ja tajuamaan aiemmin "onko muuta keinoa "koska emme ole eroamassa.

Muutamia vuosia olemme olleet yhdessä. Meillä on ollut loistava kemia,nauravainen ja olemme sielunkumppaneita, minua on yhdessä vaiheessa petetty tässä suhteessa,valehdeltu eikä mies kertonut tästä minulle vaan sain itse selville muualta. silloin hän halusi jatkaa mutta yhtäkkiä suhtautui minuun tällöin hyvinkin kylmäkiskoisesti ja työnsi kauemmas joka sai aikaan että rupesin välittämään hänestä vieläkin enemmän. Tietyllä tavalla tiedän hänen välittävän minusta mutta en usko että hän rakastaa niin kuin minä häntä. Välillä hän ei yhtään ajattele miltä minusta tuntuu eikä tee sitä edes tarkoituksella. En usko että hän on koskaan saaut siipeensä pahasti että tajuaisi, enkä ole itse koskaan käyttäytynyt kylmästi loukatessani häntä.. ehkäpä pitäisi.   

hyvää vappua! :)

"RAKASTUMINEN"vsrakastuminen

Olen 24vuotias tyttö seurustellut jokisen vuotta.. Itse rakastuin vasta siinä vaiheessa (luulin rakastaneeni mutta jälkeenpäin tajusin että en ollutkaan tässä samaisessa suhteessa) kun pelästyin kriisin kohdatessa että menetän kumppanini. Oikeasti kirjaimellisesti pelästyin kun hän rupesi torjumaan minua ja minulla oli muutenkin paha olla,näin hänet jotenkin erinäkökulmasta. Olen pohtinut tätä pitkään sillä tämän kaiken johdosta nyt tekisin mitä vaan hänen eteen ja välitän hänestä erilailla kuin aiemmin. Aina olen välittänyt ja sitoutunut häneen mutta nyt todellakin välitän..

Miten teidän rakastuminen tapahtui- ajatteletteko te että tekisitte mitä vain toistenne eteen ja mistä tämä tunne sai teillä alkunsa? 

Vierailija

Akilla on jalat maassa, Ritalla ei. Jos itse ei voi kuvitella koskaan pettävänsä, ei se tarkoita sitä, etteikö sitä tapahtuisi. Jotenkin sinisilmäistä ajattelua...

Vierailija

Höh, miksei näitä ole tullut enempää!? Tää oli niiiiin suurta viihdettä että! Harmi, ettei tullu ku vaan nää muutama.

Seuraa 

Tosi-tv:ssäkin suhteensa testannut superpari Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen ratkovat ongelmianne rakkauden saralla. Lähetä oma kysymyksesi kommenttikentässä!

Teemat