Nyt se alkoi! 5.10 lähti käyntiin oma treeniohjelmani ja siinä ohessa muiden Sport Girl 2016 finalistien treenit. Kaikki vaikuttaa todella erilaisilta. Haasteet ovat maksuttomia ja aloittelija ystävällisiä. Lataa vain app storesta Mun Treenari -applikaatio ja liity valitsemaasi haasteeseen. Oma haasteeni YOGA x GYM yhdistää joogaa ja salitreenin ominaisuuksia sekä kehonpainolla tehtäviä harjoituksia. Nimestä huolimatta haaste ei vaadi salijäsenyyttä, mutta painoista on tietysti lisähyötyä. 

Omassa haasteessani tavoitteena on tehdä treenamisesta jokapäiväistä ja auttaa löytämään liikunnan monipuolisuus. Kohteina ovat jooga ja sali, mutta se ei tarkoita, että sinun tarvitsisi jäädä valikoimaan vain näiden kahden välillä vaan voit myös yhdistellä omia mielitreenejäsi ja lajeja... Haasteesta selvittyäsi!

Mukana toimivan chatin kautta pystyt keskustelemaan muiden haasteessa mukana olijoiden kanssa ja tällä tavoin myös minun kanssani.

Lataa siis Mun Treenari ja ilmoittaudu mukaan haasteeseen! 

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu