Blog by the book -blogiopasta varten otettiin tuhansia kuvia ja nyt kun kirja on vihdoin julkaistu niin voin näyttää muutamat otokset, jotka eivät kirjaan asti päässeet. Esimerkiksi kuvat joissa minulla on punainen peruukki eivät painokseen ollenkaan. Nyt kun itsekin pääsin vihdoin näitä kuvia käymään läpi niin täytyy sanoa, että siinä missä hiukseni ovat kasvaneet niin olen myös itse muuttunut ja kasvanut henkisesti sitten siitä kun nämä kuvat vuosi sitten otettiin. Lookit jotka tein kirjaa varten ovat syy miksi julkkaribileissäkin minulla oli siniset kulmakarvat. Kaikista näistä lookeista huokuu se mikä on "Klaaqu -hahmo". Jos Klaaqu ei olisi vain html-koodin pätkä vaan oikea ihminen hän näyttäisi tältä. Klaaquhan on oma keksimäni sana, se myös tarkoittaa yhtä persoonallisuuteni osaa. Se osa, jonka voi muuntaa palaksi koodikieltä. Kerron lisää ensi viikolla kun julkaisen vielä muutaman kuvan, jotka myös jäivät kirjan ulkopuolelle.

There was plenty of photos taken for the Blog By The Book and now that the book is finally out I am allowed to show some shots that did not make it to the book. For example the ones with red wig, those got eliminated completely. Now that I went through these photos that have been taken a year ago I must say that my hair has grown a lot and I definitely have changed. The look I made for these photos is also the reason why I had blue eyebrows during the launch party. These looks are something that I thought that would define the "Klaaqu - character". In the pictures you can see a character that if Klaaqu wasn't just a blog made out of html and would actually become a person, that's how it would look like. As you know, Klaaqu is a made up word by me, it also defines a part of personality that is in me. The part that you can transform into pieces of a code. I'll tell you more in my second part next week when I release a few more shots that didn't make it. 

All photos by MikiKommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu