Halusin toteuttaa joogavideon, joka ottaa huomioon ihonhoidon ja sisältää liikkeitä, jotka edesauttavat myös ihon kuntoa. Rutiini on sopiva noin. 10min mittainen video, joka on muokattu sopivaksi siihen hetkeen kun käytät kasvomaskia ja haluat käyttää ajan hyödyksi ja tuplata kasvomaskin vaikutuksen. Rutiinista löytyy paljon liikkeitä, jotka avaavat rintakehää ja tätä kautta parantavat hapenottokykyä. Rutiinissa on myös liikkeitä, joilla on verenkiertoa parantavia vaikutuksiia ja nämä kaksi asiaa ovat yksiä ydinasioita heleämmän ihon saavuttamisessa. Rutiini on kuitenkin myös hyvä rentouttava rutiini, jonka voi tehdä ilman kasvomaskia esimerkiksi ennen nukkumaanmenoa kun haluaa rauhoittua päivän hektisyydestä. Tämä on ensimäinen joogavideoni, joten olen innoissani sen julkaisemisesta! Jos kokeilette niin kerrokaa ihmeessä mitä mieltä olitte ja miltä tuntui rutiinin jälkeen!
I wanted to make a yoga video that is suitable for you who wants to multitask but also relax when you are taking the 10minutes to let your face mask to work it's magic. This routine has poses that opens up your chest, making your oxygen flow better and also poses that are good for your circulation. And these two things are essential for a glowing skin. This is also a good routine to do at the end of the day when you just want to wind down before bed so you can do this as a night time routine even without the face mask. This is my first yoga video so if you do the routine please tell me what do you think!

Kommentit (2)

Joogaa olen aikaisemmin kokeillut pari kertaa, ja nyt maanantaina aloitin tuon 21 päivän joogahaasteen kun sitä edellisessä postauksessa suosittelit! :) Tykkäsin tästä sunkin rutiinista kovasti, rentoutti kivasti näin juuri ennen nukkumaanmenoa, jos teet lisää videoita niin kokeilen varmasti niitäkin!
Äänet olivat tosin vähän turhan hiljaiset, mutta sen nyt toki sai korjattua ihan sillä että käänsi omalta koneelta ääniä kovemmalle niin ei sekään sen enempää häirinnyt. :D Mutta tosiaan, toivottavasti teet näitä lisää!

kiva oli kuulla sun ääntä! hyvä video. en malttas oottaa että pääsisin taas joogaamaan leikkauksen jälkeen... toipuminen etanavauhdilla..

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu