Moni meistä syyllistyy näihin virheisiin ja toisinaan ehkä jopa vain huomaamattaan. Helpota ihon oloa välttämällä nämä kolme virhettä ja lupaan, että huomaat ihossasi muutoksen parempaan.

  • 1. Urheilet meikit kasvoilla

Itse syyllistyn tähän sen verran, että saatan toisinaan jättää tekoripset päähän vaikka muutoin olisinkin pyyhkinyt muut meikit pois. Tärkeintä on kuitenkin, että isot huokoset poskilla, otsalla ja nenällä pääsevät rauhassa hikoilemaan. Puhdista meikit siis aina pois ennen kuin liikut. 
Sport Girlin kuvauksien yhteydessä tuntui, että mitä enemmän hiki valui sitä äkäisemmin kävi puuterivippa kasvoilla korjaamaassa. Kyse ei ollut täysin normaalista treenitilanteesta anyway, mutta tein kyllä myöhemmin kotona kunnon kasvomaskit ja ihon perusteelliset puhdistukset kuvauspäivien päätteeksi. 

  • 2. Et käytä aurinkosuojaa ulkona urheillessa

Olen itse aurinkosuojan himokäyttäjä. Vaikka aurinko hädintuskin näkyy Suomessa talvella niin olen laittanut edes SPF 20 kerroksen kasvoille oli kyseessä kuinka pilvinen päivä tahansa. Erityisen tärkeää on kuitenkin valita aurinkosuoja ulkoliikuntaan, joka sopii siihen, että iho hikoilee. Vartalo tarvitsee omanlaisensa suojan ja koska kasvot hikoilevat eri tavalla kuin muu kroppa niin tarvitset mielellään jonkin sporttiseen elämäntyyliin sopivan aurinkosuojan. Hiusraja ja nenä ovat ne ensimmäiset kohdat joista suoja lähtee, mutta tähän on keksitty esim. aurinkosuojapuikkoja, jotka pitävät hieman paremmin hikeä.

  • 3. Et pese kasvojasi liikunnan jälkeen

Koskee myös koko vartaloa, mutta erityisesti kasvojen pyyhkiminen hiestä on tärkeää. Tähän voit käyttää ihan vain vettä jolla virutat kasvot pikaisesti tai meikinpoistoliinaa, jolla pyyhkäiset viimeisen hien pois. 

Kerro kommenteissa jos sinulla on muita vinkkejä!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu