Sandaalikelit ovat vihdoin ja viimein saapuneet Suomeenkin vaikka kesä antoi itseään odotuttaa. Jalkojenhan on oltava hieman paremmassa kunnossa näin sesonkina kun ei tarvitse niitä piilotella sukkien alla. Nyt kädet ja jalat kaipaavat väriä ja kynsilakat on aika kaivaa esiin. Turhauttavinta kynsien lakkaamisessa on kuitenkin se itse odottaminen. Rakastan multitaskingia, mikä on nykypäivänä lähes välttämätöntä, joten päätin toteuttaa joogarutiinin, joka soveltuu juuri siihen hetkeen kun odotat, että kynnet kuivuisivat sotkeentumatta!

Ensi kerralla kun lakkaat kynsiäsi niin kokeile samalla joogata niin saat ajan kulumaan nopeammin ja kynnetkin ehtivät kuivua. Videota varten lakkasin siis myös itse sekä sormien- että varpaiden kynnet, joten aivan yhtä todenmukaista varovaista liikehdintää harjoitan videolla kuin tositilanteessa. Jos kokeilit, niin kerro kommenteissa onnistuiko sotkematta!

[embed]https://youtu.be/SNOyO5dd4Ec[/embed]

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu