Kesä on jo tässä periaatteessa ollut käsillä jo hetken aikaa, mutta hellepäiviä saa kyllä vielä odottaa. Olen poikkeuksellisesti "maaseudulla" kehä kolmosen ulkopuolella lähes koko kesä-heinäkuun koska kesätyö. Olen siis sijoittunut poikkeuksellisesti Poriin.

Päätin etten nyt ainakaan vielä kesäkuun ajaksi sitoudu minkään salin jäseneksi vaan hyödynnän ulkoilma aktiviteetteja liikunnan harrastuksessa ja tulihan tuosta pyörästä koti- ja työmatkat taittava kulkuväline, mikä kyllä starttaa aamun ihan eri tavalla kuin ratikassa notkuminen. IMG_2477
IMG_2477

 

Sitouduin myös jokapäiväiseen ashtanga joogan harjoitteluun vihdoin ja aloin käydä Mysoressa viimein. Mysoressa harjoitus tehdään itsenäisesti ei ohjatusti. Opettaja tulee avustamaan asanoissa sen mukaan miten niitä teet ja jos pyydät apua. Harjoitus mitä itse teen on ashtanga joogan primary series, jonka puoleen väliin olen päässyt. Toivottavasti ennen kesän loppumista saisin sen päätökseen. 

Muuten tekemisiäni kesän aikana kannattaa selata mm. instagramin kautta (katso sidebar) ja etenkin SnapChatin kautta, josta löydyn ecccl nickin takaa. Hyvää kesää!

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu