Kolmas luukku on rentouttavaa yiniä! Yin jooga tunnit kestävät yleisesti vähintäänkin tunnin ja paljon pidempäänkin, mutta koska tämän joulukalenterin teema on "joogaa 10-minuutissa" niin on mukana myös pieni yin jooga sessio.

Yin joogassahan venytellään kylmiä lihaksia pitkään ja hartaasti. Uusi asento aloitetaan aina mahdollisimman alkutekijöistä ja vasta kun asennossa on ollut pari minuuttia niin voi sitä syventää, sillä kehokin on siihen valmiimpi. Kaikki liikkeet aloitetaan syvävenytellessä hitaasti, joten älä nytkään riuhdo vaan anna kehosi tottua siihen mitä tapahtuu ja syvennä asentoa pikkuhiljaa jokaisella sisäänhengityksellä. Voit hyvin sulkea silmät ja vain keskittyä hetkeen. Pidemmät yin jooga tunnit ovatkin todella meditoivia.

Etenkin yinissä mielestäni korostuu se, että ei se päämäärä ole tärkein vaan se matka ja tässä hetkessä eläminen, joten lähdetään tänään rentoutumaan siitä.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu