Blogini on nyt siirtynyt FitFashioniin! Tuttu osoite klaaqu.com ohjaa edelleen suoraan blogiin vaikka nyt olenkin portaalin alaisena. Blogini puhukoon puolestaan siitä kuka minä olen ja jo pidempään blogiani seuranneet voivat luottaa edelleen siihen, että materiaali tulee olemaan samanlaista niin muotiin ja kauneuteen liittyvää, mutta myös lisääntyneessä määrin joogaan ja muuhun fitnekseen liittyvää postailua.

Hi so my blog has switched under the finnish FitFashion blog portal. The old address klaaqu.com still directs you here but you might have to change your bloglovin etc preferences. I will keep on writing my blog also in english so nothing has really changed except the environment.

Mennään suoraan asiaan eli tässä on uusin jooga-videoni: "Strong, Lean Model Legs with Yoga" eli jooga mikä on keskittynyt erityisesti jalkoihin, niiden notkeuteen ja lihasten vahvistamiseen. Videolla on myös monta tasapaino harjoitusta, jotka voimistavat kehoa ja mieltä.

But let's get to the point! Here is my newest yoga video: "Strong, Lean Model Legs with Yoga" so this sequence is going to help you target your leg muscles and make them stronger and with stretching they will get leaner as well. This video has also many balancing poses included that strengthen your body and mind.

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu