Halloween on itselleni aina yksi vuoden kohokohdista ja nautin jo päivällä aikaisin aloitetun asun rakentamisesta. Ylipäätään nautin hieman erikoisempien lookkien teosta ja sain tukahdutettua unelmaani alkaa meikkitaiteilijaksi sillä, että loin omaksi ilokseni meikkivideoita tubeen. Enää ei tuo meikkitaitelijan ammatti teinivuosien jälkeen ole niin paljoa houkuttanut, mutta saan aina hieman purkaa sitä teemajuhlien muodossa. Tänä vuonna päätin pukeutua bestikseni Nikon kanssa samanlaisiin asuihin. Ostettiin vaaleat silmiä sumentavat piilarit ja heitettiin tekoverta kaapista löytyneiden valkoisten vanhojen riepujen päälle. Pyrittiin pitäytymään pienessä budjetissa ja luomaan look sillä mitä jo oli. Lookin nimi tänä vuonna oli siis: White Bloody Twin Killers.

Valkoinen ase on joskus aikanaan löytynyt jostain pilailupuodista ja ollut kuvausrekvisiittana yhdessä photoshootissa. Ase oli siis musta alunperin, mutta lainasin kaverilta valkoisen spray maalin ja vaihdoin sävyn asuuni sopivammaksi. Samalla spraylla laitettiin nikon kaulaketjut ja swägit kettingit vaaleaksi. Tekoverikin oli aikaisemmilta vuosilta vielä meikkiarsenaalin pohjalla, joten sitä poskipunasiveltimen päähän ja sutimaan asuihin. Hiuksiin meni hieman valkoista ihomaalia, mutta vaalean hohtoinen lopputulos tuli lopullisesti valkoisesta "vappuväristä". Olin viime vuonna häämorsian ja päälläni ollut mekko oli krinoliinin tukemana lattiaan asti. Budjettisyistä leikkasin mekon metrin lyhyemmäksi ja sotkin tekoverellä. Hieman kun käytti luovuutta niin ei alkanut kukkaro huutaa tyhjyyttään.

Ja tietysti, joogan voi yhdistää myös halloweeniin, joten päätin ottaa kokoasu kuvan natarajasanassa (dancer's pose). Se mitä rakastan teemajuhlissa on myös se kun kaikki kaverit päivittää snäppiä ym. niiden asuvalmisteluista ja sitten kun näkee lopputuloksen paikanpäällä vihdoin! Myös halloweenin aikaan on ihanan inspiroivaa nähdä muiden asuja, joten millaisessa lookissa itse olit? 

Joogasta puheen ollen toteutin viime vuonna huvin vuoksi "zombie yoga" videon, jonka laitan tähän nyt vielä loppukevennykseksi. Kanavallani on myös aikaisempien vuosien lookkeja, joten sieltä vain hakemaan inspiraatiota jos lähiakoina pukujuhlat kutsuvat!

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu