DAY21

Haasteen viimeinen päivä on täällä!! Hyvää joulua myös sillä aattoonhan tämä päättyy ja toivottavasti olet nauttinut tästä haasteesta, sitä oli todella kiva tehdä. Tämä viimeinen video onkin kombinaatio flow kaikista niistä teemoista jotka käytiin läpi näiden päivien aikana, joten jos olit alusta asti mukana niin todennäköisesti tunnistat monta juttua ja jos et vielä edes ole aloittanut tätä haastetta niin koskaan ei ole liian myöhäistä. Kiitos kuitenkin todella todella paljon haasteen seuraamisesta ja mukana olemisesta! Toivottavasti jooga on nyt isompi osa elämääsi tai ainakin olet hieman enemmän perillä mistä on kyse ja millaisille tunneille ehkä liittyä jatkossa. Anyway, kiitos!

The last day of the challenge is here!! I hope you have enjoyed this challenge, i know i did. This last video is a combination flow of all the themes we went through during the challenge so you will very likely recognize a lot of familiar poses from this one. And it's not too late to begin if you yet didn't actually begin the challenge. Thank you anyway so much for following this challenge and being in this! I hope yoga is something that is easier for you to approach now and you can start figuring out your own style with it. Thank you!!

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu