DAY19

Vinyasassa hengitys ja liike yhdistyvät ja lopputuloksena on kokonaisvaltainen jooga flow. Sisäänhengityksellä tapahtuu jotain ja heti seuraavalla uloshengityksellä tapahtuu jo jotain muuta. Hengitys aloittaa aina uuden liikkeen. Tekeminen on siis paljon nopeatempoisempaa, mutta riippuen tietysti oman hengityksen tahdista. Nyt kun haasteessa ollaan jo loppusuoralla niin kokeile tänään kuinka hyvin yhdistät hengityksen ja liikkeen!

Vinyasa means that your breath and movement is synchronized and that usually is called a vinyasa flow. With your inhale you do a new move and with an exhale you already do a new move. Breathing is what begins a new move. So doing yoga like this is more fast paced but it also depends on your own breathing how you flow. Now that we are nearing the end in this challenge, try this one out and really focus on how well you sync your breath and movement.

Kommentit (2)

sini

Moi!
Kiitos tästä haasteesta! :) Vielä pari päivää jäljellä, ja oon tykännyt tästä ihan tosi paljon! Nyt viimeisimpinä päivinä oon todella huomannut, miten paljon oon kehittynyt joogaajana. Oon kyllä käynyt joogatunneilla, mutta enimmäkseen kuitenkin tehnyt liikkeitä ihan kotioloissa. Nämä sun tekemät videot on kuitenkin auttaneet mua tähän mennessä kaikkein eniten! Oon saanut tästä haasteesta monia oivalluksia, tyyliin "ai näin syvällä tässä asennossa pitääkin olla!" tai "ai näin sen hengityksen kuuluu mennä!", oppinut tekemään liikkeet puhtaammin ja hallitummin, notkistunut ja voimistunut. Tänään onnistuin pysymään ensimmäistä kertaa jo kohtuullisen ajan tuossa crow posessa, suomennetaanko se nyt sitten ihan variksen asennoksi! :) Haasteen jälkeen jatkan vähintäänkin aamujoogavideoidesi kanssa, tykkään myös tosi paljon niistä kasvonaamion kanssa tehtävistä! Kiitos vielä kerran sinulle, toivottavasti jatkat joogavideoiden tekemistä vastedeskin! :)

klaaqu

Oi miten ihana lukea tälläinen kommentti!! Olen todella iloinen, että tykkäsit haasteesta ja koit myös kehittyneesi!! Joogavideoita tulee lisää, mutta vasta ensi vuoden puolella :)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu