DAY11

Tänään keskitytään jalkojen venyttelyn ohessa niiden vahvistamiseen ja kestävyyden keräämiseen seisoma asennoissa. Tämä video on paljon rauhallisempi kuin aikaisempi jalkoihin keskittynyt joogavideoni, mutta jos hieman haastavampi video kiinnostaa niin löytyy tämän linkin takaa. Tällä kertaa kuitenkin alle kymmeneen minuuttiin puristettu mukava jooga flow, joka venyttää ja vahvistaa ja hieroo myös sisäelimiä.

Today we will focus on stretching your legs and making the stronger as well as finding that durability to stay in the poses longer. This video is a lot calmer than my previous yoga video that focused on the legs but if you prefer a bit more challenging video try that video. But this time we have this less than a 10-minute nice yoga flow that stretches and strengthens your legs and also massages the inner organs.

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu