DAY07

Aurinkotervehdys A lämmittaä kehon sopivasti mitä tahansa treeniä ennen ja kun tähän vielä lisää pari kierrosta aurinkotervehdys B:tä, on saavutettu kokonaisvaltainen kehon herättäminen. A+B on helppo oppia ulkoa ja toistaa näppärästi vaikka heti aamusta jos ei jaksa ajatella miten venyttelisi. Tai esimerkiksi juuri ennen juoksulenkkiä niin ei tarvi ihan kylmiltään liikkua. Jalkojen lihakset venyvät yhtä lailla kuin kädetkin ja veri lähtee virtaamaan jo parin toiston jälkeen. Tänään siis täydennetään joogahaastetta aurinkotervehdys B:llä!

Sun Salutation A warms up your body easily before any work out and when you add up a few rounds of Sun Salutation B a completed "wake-up your body" -routine is done. A+B is easy to memorize and repeat on the go, in the morning when you don't want to think, or right before a jog for example. The hamstrings get a nice stretch, hips, arms and the blood circulation gets stronger already after a couple of rounds. So today we will learn the B and use the complete A+B later on together in the challenge!

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu