DAY06

No tuliko krapula? Jos ei kuitenkaan tee mieli skipata treeniä itseaiheutetun tuskan vuoksi ja ehkä peräti jopa helpottaa tätä kamaluutta niin tämän päivän videosta on siihen apua. Vaikka olisitkin säästynyt dagen efteriltä niin pystyt silti hyödyntämään tämän darrajooga klipin rentouttavana sessiona, joka myös helpottaa vatsan olotilaa. Jos oikeasti poditte krapulaa tai muuten vain vatsahappoilua niin kommentoikaa ihmeessä mitä tämä rutiini sai aikaan!

Hangover after a long night? Yet you don't want to skip your work out and also wish to find some relief on the self harm you decided to do until the sun rises again? Well today's video will help with that even if you did not get a hangover this one is still a great relaxing routine that also helps with digestion problems. In case you are actually suffering from hangover and did this yoga session, please comment how it made you feel!

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!


 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu